בס"ד
בוואריה מתוקה ופשוטה להכנה לכבוד שבת הברוכה
חברים שלי איזה כייף שקפצתם,
רוצה הפעם לשתף אתכם במתכון מיוחד, קל להכנה וטעים בטרוף פשוט עונג צרוב.
סתם כי בא לי לפנק ...שוטטתי באינטרנט ומצאתי מתכון מצוין,
בוואריה בקלי קלות מאת: משה פיסו
ולכן לכם אני ממליצה באהבה ואתכם משתפת בשמחה !!!
לנוחיותכם מצורף כאן המתכון והתמונות המפרטות ,שלב אחרי שלב את הכנתו.
בהצלחה !!!!
2 ביצים
2 כפות סוכר
2 כוסות חלב
שקית ג´לטין
2 שמנת מתוקה
סירופ שוקולד
אגוזים קצוצים
לשפוך את התערובת כולה אל תבנית פיירקס 30X30
או תבניות אישיות (כמו שאתם רואים אני בחרתי בתבניות האישיות)
לקרר במשך יממה ולפזר אגוזים וסירופ שוקולד לפי הטעם.
והרי לכם התוצאה, רוצים ביס?
סורי תצטרכו להכין בעצמכם, כי אצלי
זה כבר מזמן נטרף ......
מאחלת בהצלחה ובתאבון לכל מי שיכין את המתכון !!!
בוואריה מתוקה ופשוטה להכנה לכבוד שבת הברוכה
חברים שלי איזה כייף שקפצתם,
רוצה הפעם לשתף אתכם במתכון מיוחד, קל להכנה וטעים בטרוף פשוט עונג צרוב.
סתם כי בא לי לפנק ...שוטטתי באינטרנט ומצאתי מתכון מצוין,
בוואריה בקלי קלות מאת: משה פיסו
בני ביתי ממש אהבו ... אפרופו העוגה יוצאת נהדר ושימו לב יש בה רק 2 ביצים
שימו לב המתכון נטול גלוטן.
שימו לב המתכון נטול גלוטן.
ולכן לכם אני ממליצה באהבה ואתכם משתפת בשמחה !!!
לנוחיותכם מצורף כאן המתכון והתמונות המפרטות ,שלב אחרי שלב את הכנתו.
בהצלחה !!!!
מצרכים :
2 ביצים
2 כפות סוכר
2 כוסות חלב
שקית ג´לטין
2 שמנת מתוקה
סירופ שוקולד
אגוזים קצוצים
אופן ההכנה:
תחילה שופכים לקלחת את החלב + ג´לטין +
סוכר ומביאים לרתיחה תוך כדי בחישה מתמדת,
סוכר ומביאים לרתיחה תוך כדי בחישה מתמדת,
נוקשה, ואת החלמונים בוחשים היטב.
מקציפים בקערה נפרדת את השמנת מתוקה ומוסיפים
אותה בתנועות קיפול לקצף החלבונים.
את החלמונים מוסיפים לקלחת עם החלב שהתקרר
מקציפים בקערה נפרדת את השמנת מתוקה ומוסיפים
אותה בתנועות קיפול לקצף החלבונים.
לשפוך את התערובת כולה אל תבנית פיירקס 30X30
או תבניות אישיות (כמו שאתם רואים אני בחרתי בתבניות האישיות)
לקרר במשך יממה ולפזר אגוזים וסירופ שוקולד לפי הטעם.
והרי לכם התוצאה, רוצים ביס?
סורי תצטרכו להכין בעצמכם, כי אצלי
זה כבר מזמן נטרף ......
מאחלת בהצלחה ובתאבון לכל מי שיכין את המתכון !!!