דפים

יום שישי, 28 באוגוסט 2015

המלכה הברוכה עומדת בפתח והנה הפינוק שהוכן לכבודה



בס"ד


חברים יקרים שלי ברוך בואכם !!!

והפעם לכבוד שבת המלכה החלטתי לפנק את בני ביתי בעוגה תפוזים קלילה

מפנקת וטעימה.

חיפשתי לי מתכון ומצאתי עוגה פשוטה לעשייה הכוללת סה"כ 3 ביצים  

(המתכון לקוח מ"טולטולים")

ומאחר והעוגה יצאה כל-כך גבוהה ומוצלחת החלטתי 

 שלכם אני ממליצה באהבה ואתכם משתפת בשמחה !!!

 לנוחיותכם מצורף כאן המתכון והתמונות המפרטות ,שלב אחרי שלב את הכנתו.

     בהצלחה !!!!



החומרים לעוגה















2 ו- ½  כוסות קמח

1 כוס פתיתי קוקוס

1 כוס סוכר לבן

¾ כוס מיץ תפוזים

1 שקיק אבקת אפייה

קורט מלח

3 ביצים גדולות

½ כוס שמן

2 כפיות תמצית וניל
המצרכים לסירופ תפוזים קרמלי:


100 מ"ל מיץ תפוזים

1 כף גדושה סילאן(אני השתמשתי בבש)

סרט מקליפת תפוז



אופן ההכנה :


תחילה מחממים תנור ל-170 מעלות,

משמנים היטב תבנית ומפזרים מעט סוכר על התחתית והשוליים.





















מערבבים בקערה את הקמח, הקוקוס ואבקת האפייה,

מניחים בצד.


 מניחים בקערה סוכר ושמן ומערבלים באמצעות מיקסר.  


מוסיפים ביצה, מקציפים, וכשהיא מוטמעת לחלוטין 

בתערובת הסוכר והשמן מוסיפים עוד ביצה, מקציפים ועוד ביצה.

ממשיכים לערבל עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית.

מוסיפים מלח, תמצית וניל  (אני הוספתי רום במקום)

ומיץ תפוזים ומערבלים עד לקבלת תערובת חלקה.
 

מוסיפים בבת אחת את החומרים היבשים ומערבבים בעדינות 

עד לקבלת בלילה אחידה יחסית.
 

לא לערבב יותר מידיי גם אם נשארים מעט גושים.

יוצקים את הבלילה לתבנית המשומנת ומיישרים.

אופים 30-35 דקות, או עד שהעוגה מזהיבה ומתייצבת, 

וקיסם יוצא יבש עם פירורים לחים עליו.


בזמן שהעוגה בתנור מכינים את הסירופ:

 מניחים בסיר קטן מיץ תפוזים, סילאן וסרט קליפת תפוז. 

מחממים על אש בינונית ומביאים לרתיחה. 

כשרותח, מנמיכים את האש ומבשלים עד לצמצום 8-10 דקות.

לאחר שהעוגה נאפתה, בעודה חמה יוצקים את הסירופ 

בצורה אחידה על פני העוגה.


ולבסוף מפזרים קוקוס מעל ומוסיפים שקדים או בוטנים



והרי לכם היצירה הנהדרת שתחכה לבני משפחתי 
בע"ה  לכבוד בואה של המלכה,השבת הברוכה!!!

מאחלת בהצלחה ובתאבון לכל מי שיכין את המתכון !!!

יום חמישי, 27 באוגוסט 2015

חוזרים ללימודים עם BH JEANS....

בס"ד










אהלן חברים שלי,

אוטוטו שנת הלימודים עומדת להפתח ואיתה יוצאת חברת "BH JEANS" עם קמפיין חדש!!!

קמפיין "Back to school"  בו תיפתח מכירת סוף הקיץ בה מציעה  החברה,

מחירים מיוחדים על מבחר ג'ינסים לנערות שישדרגו את המראה.





חברת האופנה BH JEANS המתמחה באופנה לנשים וצעירות, שאת דרכה התחילה מעולם 

הדנים-הג'ינסים משיקה את קולקציית הסתיו חורף  2015-2016

המעוצבת בסגנון עשיר ומגוון ממראה הקז'ואל הנצחי והנוח ועד למראה המתאים לאירוע יוקרתי.



מותג האופנה  מזוהה בעיקר עם קטגורית הג'ינסים, כאשר ג'ינס הוא הבסיס וההשראה לטוטאל לוק 

שיקי. בקולקציה ניתן למצוא ג'ינסים קצרים, ג'ינסים ארוכים, צמודים, גבוהים, נמוכים, צבעוניים,

 קרועים, מתרחבים, נמוכים. ועוד.




לצד קולקציית הג'ינסים חברת האופנה מציעה גם מלתחה רחבה של אופנה עכשווית המשלימה

 את קווי הג'ינס, שמלות, טוניקות, חצאיות, ברמודות, במגוון שילובים טרנדיים קז'ואלים ונוחים, 

המעוצבים בגזרות מחמיאות ונשיות.



קולקציית הג'ינסים מתרגמת את הטרנדים המובילים ומורכבת מקבוצות צבעים עיקריות היוצרות יחד

 קולקציה צבעונית ברוח צעירה ומרעננת. משלבת התאמה ומעניקה פתרון לנשים במידות 34 ומעלה 

בגילאי 16+ עם אמירה אופנתית עדכנית חזקה.


הקונספט של המותג הוא התאמת פריטים מלאי סטייל ושיק במחירים ברי השגה לכל כיס-

Affordable chic.

מתאים לצרכניות שמחפשות מחירים נוחים ורוצות לשמור על אופנתיות, טרנדיות ונשיות.

החברה הינה חברה סיטונאית המשווקת את מוצריה לכ100 נק' מכירה מובילות ברחבי הארץ.



לכן חברים על "BH JEANS" אני ממליצה באהבה ובחווית הקנייה אני משתפת אתכם בשמחה!!!



ניתן למצוא בחנות : in style
רח' קינג ג'ורג' 1 ת"א
רח' אלנבי 84 ת"א
לרשימת החנויות המלאה ניתן להיכנס לעמוד הפייסבוק:

יום רביעי, 26 באוגוסט 2015

הידעתם קמאו -cameo מהו ???

בס"ד




חברים שלי תבורכו בבואכם...

בואו ואגלה לכם קמאו-cameo מהו?

Cameo מסעדה חדשה עם מטבח ים תיכוני מודרני, נפתחה לאחרונה במתחם התחנה בתל אביב 

ומציעה חווית בילוי ייחודית, שמקבלת השראה מהעולם הקולינרי ועולם הלילה גם יחד. 


 אז פירוש השם קמאו נלקח מעולם הקולנוע ומתאר הופעה חטופה של כוכב ידוע או במאי בסרט

כמו שעשו היצ׳קוק, ספייק לי וטרנטינו

בחירת השם מתקשרת לאווירה במקום - אווירה אינטימית, זורמת ומעוצבת

עם שלל הופעות אורח שמפתיעות את האורחים ומוסיפות לחווית הבילוי .

 Cameo מציע שילוב מרתק בין מטבח קולינארי משובח, לאונג׳ בר

הופעות חיות וישיבה נעימה במרפסת החיצונית, תחת כיפת השמיים.




חצר המסעדה, צפויה להיות המרענן הרשמי של תל אביב בחודשי הקיץ,

משמשת כלאונג' פתוח וקיצי ומרוצפת דק עץ, בו נטעו עצי זית.

החצר כוללת ספות וכורסאות ישיבה מזמינות, מעליהן אפריונים המעניקים תחושת פרטיות.




התכנון והעיצוב של - Cameo הינו חדשני, נועז ולא מתבייש למתוח את הגבולות.

שימוש במגוון של חומרים טקסטורות וצורות שיחד יוצרים הרמוניה לא שגרתית כזו

שלא מגלה את הכל בפעם הראשונה..




מהכניסה למסעדה, הקווים העגולים והעיצוב המוקפד, מחבקים את המבקר במקום ומושכים אותו 

פנימה, דרך קיר הבקבוקים המרהיב, 






הספות המעוצבות, תקרת התמונות המהפנטת ועד לחלל השירותים המעגלי

המקום משדר סקס-אפיל מאופק ואלגנטי

הקמאו מציע 4 ברים שונים ומעוצבים להפליא- שניים בחלל המסעדה

ושניים בחצר הכוללת בר חיצוני מרכזי ועגול המהווה מקום מושלם לדרינק עם חברים,

ובר נוסף ארוך במרפסת הלבנה והקלילה שנותנת לאורחים הזדמנות ליהנות מהשמיים הפתוחים

ובריזת הים הסמוך.



והינה לפניכם  התפריט (שף אריק ווקיל, ננה בר) כולל מגוון מנות מהמטבח הישראלי

והים תיכוני החדש,המבוססות על מתן כבוד לחומרי גלם האיכותיים ביותר. 


"ראשונות"- ארטישוק צלוי בויניגרט שאלוט, קרם זיתים וגבינת טולום טורקית 





 טרטר טונה עם שאלוט, אגוזי בונדוק, ויניגרט צ'ילי ועשבי תיבול טריים 





בורטה טריה- מנה צמחונית נפלאה הכוללת גבינת בורטה, 

המוגשת עם עגבניות שרי צבעוניות,  זיתי טאסוס ובזיליקום 





סלט פפאיה עם שורשים, פפאיה, בוטנים, נענע, כוסברה 


פילה מוסר- עסיסי ונימוח, על קרם שורש סלרי, כרוב צלוי, 

תרד ובצלצלי שאלוט חרוכים, וינגרט שמיר .




ואלה הם חלק מהפינוקים שתוכלו לקנח איתם במסעדה!!!



ולכם חברים אני ממליצה על קמאו באהבה ואת  חוויית הבילוי בה אני משתפת בשמחה!!!
Cameo מתחם התחנה, תל אביב. שעות פעילות:
ב-ש -19:00 -אחרון הלקוחות
טלפון להזמנות 03-558-9855

יום שלישי, 25 באוגוסט 2015

אז מה תגישו לילדיכם לארוחת הצהריים ? הצעה למתכון פשוט וקל שישאיר לילדכם טעם של עוד בפיות....

בס"ד  






חברים שלי איזה כייף להפגש וכמה טוב שאתם פה....

רוצה לשתף אתכם במתכון קליל מהיר וכייפי להכנה, המתכון לספגטי 

שישאיר בפי ילדיכם טעם של עוד...

ארוחת הצהריים שתככב אצלנו בע"ה היום תהייה המנה הטעימה שתחוסל 

בתוך דקה, מנת פסטה שתשב בצלחת לצד קציצות בקר מטריפות !!!

(את המתכון של הקציצות אפרסם בהמשך )

הילדים ממש מתענגים  על כל ביס בכל פעם שאני מכינה את המנה הזו ואני ,

אין ממני מאושרת. 

כאשר הם נהנים מהתבשילים  שלי כולי אושר ושמחה,מחכה להכין כבר את התבשיל הבא.

לכן כעת אתכם במתכון משתפת בשמחה וממליצה לכם  להכינו באהבה!!!

​והרי לפניכם המתכון והתמונות המפרטות שלב אחרי שלב את הכנתו.

     בהצלחה !!!!

מצרכים ל- 3 סועדים




















3/4 חבילת פסטה קונקיליוני של שופרסל

מיים לאידוי ובישול הפסטה

וכף שמן 

לרוטב
























רוטב מוכן לפסטה של שופרסל 


 אופן ההכנה :














להרתיח את הפסטה עם מיים שיכסו אותה וכף שמן
















להוציא מהסיר ולסנן את הפסטה















לשפוך לסיר 2 כוסות מהרוטב המוכן של שופרסל 

(אני בחרתי להוסיף מעט כורכום  ועוד מעט אורגנו)

לחמם ולערבב והרוטב מוכן.

















ולהוסיף את הפסטה המסוננת אל הרוטב המבושל

ולבשל כעוד 2-3 דק' ואז להסיר מהאש.















כשהפסטה מוכנה למזוג אותה לצלחת 

אני בחרתי להניח לצידה קציצות ולהגיש עם סלט ירקות .

מאחלת בהצלחה ובתאבון לכל מי שיכין את המתכון !!!