בס"ד
ברוכים תהיו בבואכם חברים, מבקריי בלוג יקרים!!!
במוצא"ש האחרון גיליתי מקום נפלא, איתו היה כייף לסגור את הסופ"ש ולהתחיל שבוע חדש!
תגידו חברים, על " Arte Glideria - ארטה גלידריה" הממוקמת בנחלת ביניימין אשר בתל אביב רבתי כבר שמעתם?
אז אנחנו התוודענו למקום אתמול בערב והיה ערב מתוק במיוחד עם טעמים מיוחדים שנרקמים להם במטבח הקטן והחמוד אשר נמצא בתוך הגלידריה
מטבח אשר רוקם טעמים ומיוחדים בעשייה בייתית אשר איננה תעשייתית כלל וכלל.
הכל נעשה ונשמר במקררים של המקום
המקום נפתח ע"י מרקו קמורלי וסיסי פגאני, זוג איטלקי ממילאנו, זוג שנדד שנים בעולם והדריך צוללנים במקומות אקזוטיים.
לפני ארבע שנים החליטו בני הזוג, שדי והלכו ללמוד הכנת גלידה ממומחי הגלידה של ארץ המגף, באיטלה כמובן ואז פתחו את
הגלידריה שבנחלת בנימין המשנה מהיסוד כל מה שחשבתם על גלידה איטלקית.
ככה זה כשמביאים פיסטוק מאיראן, אגוזים מתורכיה ושוקולד מטנזניה.
בין הגלידות המיוחדות תמצאו את גלידת הדוכס לפי מתכון שהוכן לדוכס של פירנצה בתקופת הרנסס!!! וגרניטה בטעם מוחיטו לפי המתכון המסורתי של סיציליה!!!
וזהו הטעם החדש שלהם לשנה החדשה:
סורבה תות & שמפנייה! 🍓🍓🍓🥂🍾
הטעם החדש נוצר בשיתוף עם השף נירצוק - Nir Zook
וכל ההכנסות ממכירת הטעם הזה ייתרמו ל- עמותת גשר אל הנוער
ברוכים תהיו בבואכם חברים, מבקריי בלוג יקרים!!!
במוצא"ש האחרון גיליתי מקום נפלא, איתו היה כייף לסגור את הסופ"ש ולהתחיל שבוע חדש!
תגידו חברים, על " Arte Glideria - ארטה גלידריה" הממוקמת בנחלת ביניימין אשר בתל אביב רבתי כבר שמעתם?
אז אנחנו התוודענו למקום אתמול בערב והיה ערב מתוק במיוחד עם טעמים מיוחדים שנרקמים להם במטבח הקטן והחמוד אשר נמצא בתוך הגלידריה
מטבח אשר רוקם טעמים ומיוחדים בעשייה בייתית אשר איננה תעשייתית כלל וכלל.
הכל נעשה ונשמר במקררים של המקום
המקום נפתח ע"י מרקו קמורלי וסיסי פגאני, זוג איטלקי ממילאנו, זוג שנדד שנים בעולם והדריך צוללנים במקומות אקזוטיים.
לפני ארבע שנים החליטו בני הזוג, שדי והלכו ללמוד הכנת גלידה ממומחי הגלידה של ארץ המגף, באיטלה כמובן ואז פתחו את
הגלידריה שבנחלת בנימין המשנה מהיסוד כל מה שחשבתם על גלידה איטלקית.
ככה זה כשמביאים פיסטוק מאיראן, אגוזים מתורכיה ושוקולד מטנזניה.
בין הגלידות המיוחדות תמצאו את גלידת הדוכס לפי מתכון שהוכן לדוכס של פירנצה בתקופת הרנסס!!! וגרניטה בטעם מוחיטו לפי המתכון המסורתי של סיציליה!!!
וזהו הטעם החדש שלהם לשנה החדשה:
סורבה תות & שמפנייה! 🍓🍓🍓🥂🍾
הטעם החדש נוצר בשיתוף עם השף נירצוק - Nir Zook
וכל ההכנסות ממכירת הטעם הזה ייתרמו ל- עמותת גשר אל הנוער
זוכרים חברים שכשנהנים אז משתפים!
לכו לשם, ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה!!! " Arte Glideria - ארטה גלידריה!!
לכו לשם, ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה!!! " Arte Glideria - ארטה גלידריה!!