דפים

יום רביעי, 28 בפברואר 2018

קוסמטיקה טריפולית מבית גינוגינו

בס"ד




חברים הגיל עושה את שלו וככל שמתבגרים עור הפנים מקבל קימטוטים.
בעבר גיחחתי על כל הנשים שמתכחשות לגילן ומבקשות להישאר צעירות לנצח במראה, אך כעת שהתבגרתי אני מבינה לליבן ומזדהה איתן.
ברוכים תהיו בבואכם חבריי היקרים שנכנסתם ואתם שותפים להמלצותיי בבלוג המשתף שלנו.
אין זה סוד שאני סובלת מזה שנים מנפיחות בעפעפיים


ולכן כשהוזמנתי לסקר את המרכז לקוסמטיקה טריפולית בבעלות הקוסמטיקאית הוותיקה, סגיל זמיר שמשיקה טיפול עיניים חדש מבית גינו פריז הגעתי בשמחה.
סיגל מתמקצעת באופן שוטף ועובדת עם התכשירים והטכנלוגיות החדישים והמתקדמים ביותר, ביניהם:
טיפול העיניים מבית גינו פריז, AGE LOGIC EYE,שהוא הפתרון המהיר והמוכח לעיניים צעירות ורעננות.
הטיפול נעשה באמצעות מכשיר הידרדרמי סלולר אנרג'י בשילוב חומרים פעילים מרוכזים וייחודים וטכניקת עיסוי של גינו פריז, ומטפל בו זמנית בכל סימני הגיל והעייפות סביב העיניים, קמטים – קמטוטים – רפיון – סימני עייפות – נפיחויות – עיגולים כהים.
 

מעבדות המחקר והפיתוח של גינו פריז מפתחות בהקפדה ובסטנדרטים גבוהים וסביבה מטוהרת את המוצרים המשמשים לטיפול EYE LOGIC.
המוצרים (סרום ג'ל המחדיר חומרים פעילים באמצעות המכשיר , סרום קרם המחדרים חומרים פעילים באמצעות עיסוי ייחודי לגינו פריז ומסכת בד ייחודית לעיניים) מגיעים במינונים לשימוש אישי, כך שמספקים בטיחות אופטימלית טובה ביותר וכך עונים על הצרכים הספציפיים של אזור מתאר העין הרגיש.
תוצאות ממעבדות המחקר והפיתוח של גינו פריז מצביעות על כך, כי כבר לאחר הטיפול הראשון, 87.5% מהנבדקים מצאו כי קווי המתאר של העין נעשו חלקים יותר, מוצקים יותר וחלקים יותר, 100% מהנבדקים מצאו כי סימני העייפות סביב העיניים נמחקו וכי העיגולים השחורים והנפיחות סביב העיניים הופחתו ברמה ניכרת. 
הממצאים המחקריים של מעבדות גינו מראים כי לאחר הטיפול הראשון יש ירידה משמעותית של 40.2% בעומק הקמט, ועליה משמעותית של 46.7% במיצוק העור.
זמן טיפול העיניים – 40 דקות
מחיר לטיפול בודד – 325 ₪
מומלצת סדרה בת 4-6 טיפולים בהתאם להמלצת הקוסמטיקאית
הטיפול אורך כ – 40 דקות שכולל כמה שלבים: הסרת איפור, ניקוז לימפטי והחדרה עמוקה עם סרום עיניים יוניזציה כפולה, מסכה אישית סביב העיניים, מריחת קרם עיניים.


לקראת יום האשה הבינלאומי שיחול ב – 8.3.2018, ניתן לרכוש שוברים לטיפול פנים מבית גינו פריז במרכז לקוסמטיקה טריפולית.
הטיפול - 45 דקות, במחיר של 199 ₪ במקום 600 ₪ ומתנה מפנקת מבית גינו לכל לקוחה.
המבצע עד ה – 8.3.18

להזמנת שובר, ניתן ליצור קשר עם סיגל, בטלפון 050-2648810



















יום ראשון, 25 בפברואר 2018

ענבה...

בס"ד



תודו, תודו שזו מנה שווה, מנה שהייתם מוכנים לרדת עליה בקלות ושתשאיר בפיכם  טעם של עוד....
ברוכים תהיו בבואכם יקירים מבקריי בלוג אהובים!
הרשו לי לשתף אתכם בהמלצה על מקום נפלא, מקום שנקרא  מסעדת ענבה –מסעדה ששוכנת בלב העיר מודיעין ונקראת על שם הפארק והוואדי שהמסעדה יושבת מעליהם,


מסעדת ענבה היא בדיוק המקום שאחרי שתבלו בו תגידו: “לא ידענו שיש כזאת מסעדה וכזה אוכל במודיעין”, ממש כפי שכתבו על ענבה במודיעינט.





מסעדת ענבה, שנפתחה בעיר בשלהי שנת 2016, הביאה אל האזור ואל תושביו מקום בילוי שבו מככבים הנוף הפסטורלי, השקט, האוויר הפתוח והצלול, וכמובן – האוכל המפנק, המוגש בענבה החל בשעות הצהריים ועד לשעות הערב המאוחרות.


אנחנו הגענו לשם בכדי לחגוג יומולדת ונהננו מהרוגע והשלווה של המקום...




הגענו למסעדה בשעות אחה"צ המוקדמות והמקום החל להתמלא לעת ערב...
עוד נהננו מכל שפע המנות שהתפריט מציע החל מהמנות ראשונות, 

 
וזוהי מנת ה"קפרזה" המורכבת מפרוסות עגבנייה, מוצרלה, שמן זית, מלח ים אטלנטי ובלסמי מצומצם....


וזוהי מנת הפתיחה הנוספת חציל ביצה שמורכבת מחציל שרוף על האש, טחינה לבנה, פלפל חריף, סלסלת עגבניות וביצה קשה



תקשיבו השו"ס הגדול היה במנת פלאפל הקינואה, צלחת שמורכבת מסלטון חמצמץ של חסה גמבות בצל סגול וצ'יפס כרישה עם טחינה לבנה.
 
והמנות העיקריות שמוגשות במקום הן בדגש על בשר איכותי


 מנת כבדים עם ריבת שרי- מנה שמורכבת מכבדי עוף, רוטב יין אדום וכוכב אניס, בצל אפוי מוגש על פירה/ אורז לבן



ולבסוף חברים,היטבנו את ליבנו וקינחנו עם עוגת שוקולד חמה שלצידה סורבה צונן ומפנק....
במקביל תמצאו בתפריט גם מאכלי פיוז’ן, מנות דגים, מנות ללא גלוטן, מנות צמחוניות וטבעוניות וגם מנות מיוחדות לילדים – זאת אומרת, ענבה מספקת מענה נהדר לכל מבקר וסועד. 
בר האלכוהול המצויד של המקום מציע מבחר משקאות מוכרים וכן קוקטיילים מלהיבים הייחודיים למקום.












עמק זבולון 1, מודיעין. 
טלפון: 
077-7296363
שעות פתיחה:
ב-ה 12:00-23:00
ו-ש 09:00-23:00


אם גם אתם רוצים לחגוג ארועים מיוחדים, המלצה שלי סעו לשם 
ואין לי ספק כלל שגם אתם תהנו שם!
ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה!!!


































פירות וירקות

בס"ד







תגידו איך אתם בסדר ואירגון? האם גם אתם מסדרים ומארגנים ואחרי יום מוצאים שוב אי סדר בכל מקום?
אז אני החלטתי שאת הסדר והניקיון של חג הפסח בע"ה אני משאירה עד לשבוע האחרון לפני בוא החג.








ברוכים אתם אהובים, מבקריי בלוג יקרים, שהגעתם ואתם כאן בבלוג המשתף שלנו! כמה טוב שהגעתם לקרוא ולהתעדכן והפעם רוצה שתכירו את הסלסלות היפות של "ליפסקי" שיעזרו לכם ולי לעשות סדר לקראת פסח!





"ליפסקי" מציגה סדרה של סלסלות ראטן הניתנות לסידור מודולרי, לניצול נכון של החלל בכל הבית
חברת "ליפסקי" הישראלית (משנת 1965), המובילה בתחום האינסטלציה ומוצרי אמבטיה מעוצבים תוצרת כחול-לבן, מציעה לקראת חג הפסח סלסלות דקורטיביות בעיצוב ראטן שיעזרו לכם לעשות סדר בבית. 
הסלסלות מוצעות בשני גדלים ובארבעה צבעים קלאסיים, ניתנות לסידור מודולרי לניצול נכון של החלל.
הן מתוכננות כך שאפשר להערים אותן זו על זו, לנוחות מרבית באחסון ולניצול שטחים, כך שאפשר למקם אותן היכן שרוצים לפי הצורך: בארון הבגדים, במטבח, במקרר, בחדר האמבט ובכלל ברחבי הבית.
 

שתי סלסלות קטנות שוות בגודלן לסלסלה אחת גדולה, כך שאפשר לסדר אותן זו על זו. 







על הסלסלה הגדולה אפשר להניח סלסלה נוספת באותו הגודל, או אחת או שתיים קטנות – לפי הצורך.
כפי שכבר אמרנו קודם, הסלסלות מתאימות למגוון רחב של שימושים, לדוגמה:
· חדר האמבט: לארגון ומיון מגבות גדולות וקטנות, לסידור מוצרי הרחצה לצד הכיור: משחת שיניים, מברשות שיניים, דאודורנט וכד'.

· מקרר: לאחסון ומיון הירקות והפירות. 





















· ארון הבגדים: לאחסון נוח של צעיפים, כובעים וכפפות; למיון גרביים ותחתונים ועוד.

· חדר הילדים: למיון וסידור נוח של הצעצועים – קופסאות משחק, בובות ועוד.

· ארון הפעוטות: להפרדה נוחה של סוגי בגדים: חולצות, מכנסיים, גופיות ולבנים.

· מטבח: לאחסון מגבות מטבח וסינרים, לאחסון תבלינים ועוד.

הסלסלות עשויות מפוליפרופילן (פלסטיק קשיח), חומר חזק ועמיד לשנים רבות, וקל לשטיפה ולניקוי.
כמו כן, הסלסלות מוצעות בעיצוב דקורטיבי במגוון צבעים קלאסיים – חום, אפור, פרגמון ולבן, כך שאפשר להתאימן לגווני הצבעים של הארונות והבית.









מידות: סלסלה קטנה – 7 ליטר: 12.7X19.2X28.5, סלסלה גדולה – 18 ליטר: 38.6X28.5X16.8

להשיג ברשתות הום-סנטר, אייס, סיטי שופ, רוזנפלד, ובחנויות מובחרות למוצרי אמבטיה.
לי כבר יש זוג סלסלות, ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה!!!



אוזני המן שהתחפשו

בס"ד


                            צילום: מנחם גרייבסקי.

פורים בפתח חברים ומה יותר מושלם, מלאפות עבור האהובים שלנו אם לא אוזני המן? אך בפורים כמו בפורים גם אוזני ההמן של מותג הקמחים שנקרא 'הטחנות הגדולות של א"י', החליטו שהם מתחפשים ...
ברוכים אתם בבואכם יקרים, מבקריי בלוג אהובים, בואו והכירו את מותג הקמחים טחנת הקמח הוותיקה שנקרא הטחנות הגדולות של א"י' מחיפה מציעה לכבוד חג פורים מהדורה מוגבלת של קופסת פח מהודרת בעיצוב רטרו מקסים, לאחסון נוח ופרקטי של קמח לאורך כל השנה. 
הקופסה מתאימה גם כאריזה מקורית ומיוחדת של משלוח מנות חגיגי ואוזני המן טעימים. 
ובנוסף על גבי הקופסה מוצג מתכון מעולה להכנת אוזני המן במילוי אגוזים – כהצעה נפלאה וטעימה לחג. 

                צילום: מנחם גרייבסקי.


כמו כן מציעה הטחנה מתכונים מיוחדים של אוזני המן מלוחים!
ניתן להשיג את קמחי הטחנה ואת הקופסה החגיגית בחנויות מובחרות ברחבי הארץ, או להזמינם במשלוח דרך אתר החברה.
מידע על מיקום החנויות אפשר לברר בפייסבוק של הטחנות הגדולות או בטלפון: 867213704-

לכבוד חג פורים – מציעה הילה יבניאלי-בוכריס, מומחית האפייה של "הטחנות הגדולות של א"י", לגוון את החג עם אוזני המן ומאפים מלוחים במילויים מפתיעים!
המאפים עשויים מקמח לחם מלא 100% – מוצר ייחודי של הטחנה. 
הקמח נטחן מגרעין החיטה בשלמותו, מתערובת מיוחדת של חמישי סוגי חיטה מובחרים.
הקמח מועשר בגלוטן, חלבון המצוי בגרעין החיטה, אשר במגע עם מים בזמן עיבודו, תורם לגמישותו של הבצק ויוצר מעין "רשת" המייצבת את הבצק ותורמת למאפה גבוה ואוורירי.
לקמח המלא ערכים תזונתיים ובריאותיים גבוהים, שכן הוא מכיל 100% מהסובין שבגרעין החיטה, העשיר בסיבים תזונתיים. 
הקמח המלא הוא מקור מצוין לסידן, ברזל, סלניום, אשלגן, ויטמינים מקבוצה B, ויטמין E ועוד.
קמח לחם מלא 100% נמכר באריזת נייר רגילה ובאריזה מיוחדת ללא צורך בניפוי.
אז קבלו את המתכון הראשון מבין השניים
אוזני המן מקמח לחם מלא 100% במלית גבינות, בזיליקום ופלפלים קלויים


              צילום: מנחם גרייבסקי.





 זמן אפייה: 35-30 אוזני המן, תנור מחומם ל-180 מעלות

לבצק

500 גרם (4 כוסות) קמח לחם מלא 100% מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י
15 גרם (1+1/2 כפות) שמרים יבשים
20 גרם (1 כף) סוכר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י
1 ביצה
50 גרם חמאה רכה
50 מ"ל (1/4 כוס) שמן זית עדין
260-240 מ"ל (1 כוס + 1 כף) מים פושרים
15 גרם (1 כף) מלח

למלית

250 גרם גבינת פטה עיזים מעודנת
250 גרם גבינה לבנה 9%
20 גרם (2 כפות) קמח כוסמין לבן מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י
3 פלפלים אדומים קלויים, חתוכים לקוביות קטנות
2 גבעולי בזיליקום גדולים, קצוצים דק
1 ביצה
מלח ופלפל לבן

אופן הכנת הבצק

מערבבים את הקמח, השמרים והסוכר בקערת מיקסר עם וו גיטרה.
מוסיפים את החמאה בהדרגה ומערבבים.
מוסיפים את השמן ומערבבים.
מוסיפים 240 מ"ל (1 כוס) מים ומערבבים עד שמתחיל להיווצר בצק. מחליפים לוו לישה וממשיכים ללוש עוד כ-1 דקה.
מוסיפים את המלח ולשים עוד 1 דקה.
לשים עוד 7-5 דקות לקבלת בצק רך ונעים, לא דביק. אם הבצק יבש מוסיפים כף מים.
מעבירים למשטח נקי, לשים את הבצק כמה פעמים ומעצבים לכדור חלק.
מניחים בקערה מקומחת קלות, מכסים בניילון ומניחים במקום חמים לתפיחה.

אופן הכנת המלית
מגרדים את גבינת הפטה לתוך קערה בינונית. מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים היטב. טועמים ומתקנים אם צריך.

אופן ההרכבה
מוציאים את הבצק שתפח מהקערה וטופחים עליו קלות להוצאת האוויר.
מחלקים את הבצק ל-2 חלקים.
מרדדים כל חלק לעובי של כ-3/4 ס"מ.
קורצים עיגולים בגודל הרצוי.
מניחים במרכז כל עיגול כפית של מלית פלפלים וגבינות.
מקפלים את העיגול ליצירת אוזן המן.
מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ובמעט סולת. מברישים את האוזניים בחלמון ביצה ומכניסים להקפאה ל-30 דקות לפחות ועד שבועיים.
מוציאים מהמקפיא ואופים 12-8 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות טורבו, עד לקבלת צבע זהוב יפה.
מומלץ להגיש חם.

והנה לכם המתכון השני, 
שבלולי שמרים נימוחים מקמח לחם מלא 100% במילוי תרד, כרישה, פטה ואגוזי מלך



             צילום: מנחם גרייבסקי.


 זמן אפייה: תנור מחומם ל-180 מעלות



לבצק


500 גרם (4 כוסות) קמח לחם מלא 100% מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י
15 גרם (1+1/2 כפות) שמרים יבשים
24 גרם (2 כפות) סוכר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י
75 מ"ל (1/2 כוס פחות כף) שמן זית
100 גרם חמאה רכה
260 מ"ל (כוס + כף) מים פושרים
15 גרם (כף) מלח
כף פרג טרי, טחון

למלית

כ-30 מ"ל (3 כפות) שמן זית עדין
2 גבעולי כרישה חצויים, שטופים היטב ופרוסים דק
2 חבילות תרד בייבי, שטוף היטב
3 שיני שום קצוצות
150 גרם גבינת פטה עיזים, מפוררת (אפשר להשתמש בגבינת פטה רגילה)
70 גרם (3/4 כוס) אגוזי מלך קצוצים

מעט סולת

אופן הכנת הבצק

מערבבים את הקמח, השמרים והסוכר בקערת מיקסר עם וו גיטרה.
מוסיפים את השמן ומערבבים.
מוסיפים את החמאה ומערבבים.
מוסיפים 240 מ"ל (כוס) מים ומערבבים עד שמתחיל להיווצר בצק. מחליפים לוו לישה וממשיכים ללוש עוד כדקה.
מוסיפים את המלח ולשים עוד דקה.
מוסיפים את הפרג הטחון. לשים עוד 5-3 דקות לבצק רך, נעים ולא דביק. אם הבצק יבש מוסיפים כף מים.
מעבירים למשטח נקי. לשים שוב מעט את הבצק ומעצבים לכדור חלק.
מניחים בקערה מקומחת קלות. מכסים בניילון ומניחים במקום חמים לתפיחה.

אופן הכנת המלית

מחממים את השמן על אש בינונית במחבת רחבה. כאשר חם (לא רותח), מוסיפים את הכרישה ומטגנים עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום ומטגנים עוד כדקה. מוסיפים מלח ופלפל שחור, מערבבים היטב ומוסיפים את התרד. מערבבים היטב ומטגנים עד שהתרד מגיר את כל נוזליו והתערובת יבשה יחסית.
מעבירים לקערה ומקררים.
מפוררים פנימה את גבינת הפטה ואת אגוזי המלך. מתקנים טעמים.

אופן ההרכבה

מחלקים את הבצק ל-2 חלקים. מרדדים כל חלק למלבן בעובי של כ-1/2 ס"מ.
מניחים חצי מהמלית לאורך מלבן הבצק ומגלגלים לרולדה.
פורסים פרוסות בעובי של כ-3 ס"מ, מותחים מעט את הקצה ומכניסים מתחת לשבלול.
מניחים בתבנית שקעים.
חוזרים על התהליך בבצק שנותר.
מברישים בביצה ומניחים מכוסה במקום חמים עד כמעט הכפלת הנפח.
מברישים שוב בביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שנוצר גוון חום יפה.
מוציאים מהתנור ומקררים בתבנית כ-5 דקות.
מוציאים מהתבנית ומגישים חם. אפשר להכין מראש ולחמם לפני ההגשה.

למידע ולמתכונים נוספים:

http://www.hagdolot.co.il/

https://www.facebook.com/hagdolot.co.il

נעמן והקולקצייה לאביב-קיץ 2018

בס"ד



חברים אתם קולטים את המעברים והדילוגים שלנו היהודים, 
מחג לחג ?
ברוכים תהיו כל פעם מחדש  בכניסתכם לבלוג המשתף שלנו...
אוטוטו אנחנו חוגגים את חג הפורים והחג הבא כבר מסתמן לו בפתח עם כל המשתמע ממנו.
הרשו לי לשתף אתכם באהבה הקטנה שלי, לקראת בואו של החג האהוב עליי, חג הפסח כמובן, האהבה שלי לרענון כלי הבית בכלל והמטבח בפרט... 
כחובבת מטבח מושבעת, אני נהנית לפרגן לבני ביתי, עם אוכל משובח המוגש בכלים נאים...
יצא לי לפגוש לאחרונה בסדרת הכלים המרהיבה בגווניה וביופייה של הקולקצייה החדשה של רשת נעמן שמשיקה לקראת חג הפסח,  




קולקציית אביב-קיץ 2018 הכוללת את סדרת נעמן Smart Cook עם הטכנולוגיה החדשנית והבלעדית לבישול חכם ובריא!
נעמן המובילה את עולם הבישול והאירוח, המילה האחרונה במקצועיות ובעיצוב הכוללת מגוון גדול של כלי בישול והגשה, שלל גאדג'טים למטבח ומגוון אביזרי אירוח בדגמים ובגוונים המביאים עמם משב רוח מרענן וחגיגי במיוחד.


סדרת הסירים והמחבתות החדשה של נעמן 'Smart Cook עם הטכנולוגיה הייחודית, מרכזת את השמן במרכז התחתית ומאפשרת בקרה על כמות השמן וריכוזו מבלי שיזלוג לשולי התחתית גם בתהליך הבישול והטיגון.
"נעמן Smart Cook" שפותחה יחד עם השף אסף גרניט היועץ הקולינארי של נעמן, מיוצרת באופן בלעדי עבור נעמן בטכנולוגיות המתקדמות בתחום, תוך הקפדה על עמידה בתקנים המחמירים בארה"ב ובאירופה. 
הסדרה החדשנית כוללת מגוון סירים ומחבתות בגדלים ובנפחים שונים: 20 ס"מ, 24 ס"מ, 28 ס"מ ו-32 ס"מ (מחבתות) ו-2,6, 4,7 ו-7 ליטר (סירים). 
לסירים ולמחבתות בסדרה החדשה המתאימים לשימוש בכל סוגי הכיריים, כולל אינדוקציה ובתנור עד 150 מעלות, ידיות העשויות מבקליט שהן ארגונומיות, נוחות ובטוחות (soft touch) לאחיזה ולנשיאה ואינן מתחממות. 
הכלים ניתנים לשטיפה בטוחה וקלה במדיח כלים.


הקולקציות החדשות של נעמן מצטיינות בפרקטיות ובנוחות וכוללות מגוון רחב של כלי אוכל, כלי בישול לאפייה ולהגשה בטקסטורות ובעיצובים מקוריים ויפיפיים. 
הכלים משמשים בו זמנית לבישול, לחימום והגשה וגם לאחסון במקרר. 


בולטת בייחודה הסדרה השקופה והקלאסית מבית BORCAM - המותג המוביל בתחום כלי זכוכית רב שימושיים ואיכותיים. 

בקולקציית האביב מבחר כלי הגשה בצבעי פסטל מעודנים מסדרתCANDY , 



המעשירים ומשמחים כל שולחן בחג ובשאר ימות השנה, כלי הגשה א-סימטריים מסדרתAQUA בטקסטורות מרהיבות עם מראה של קרמיקה בעבודת יד, סדרת METALLIC - "תכשיטי מטבח" של כלי אחסון אלגנטיים העשויים ממתכת קלה בציפוי אמייל בגוונים אופנתיים, ומבחר מוצרי אקריליק בlook- שקוף, נקי ואלגנטי. 
והשנה, על שולחן החג ניתן יהיה להוסיף גם סט סכו"ם כסוף ומשובח, בסגנון וינטג' יוקרתי ובו סכינים שנעשו בעבודת יד מיוחדת והן קלות (חלולות) ונוחות מאד לשימוש. 




האמינו או לא אני בדקתי ולמרות שהמראה נראה כבד הסכו"ם ממש קל...








לרגל החג מציעה נעמן מבצע השקה מיוחד ואת מבחר הכלים שבסדרה ניתן יהיה לרכוש ב-40% הנחה בכל סניפי הרשת ברחבי הארץ. המבצע בתוקף עד 30.4.18 ו/או עד גמר המלאי.
ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה!!!

יום שלישי, 20 בפברואר 2018

מיני פאי שוקולד


בס"ד


מתוק לי, מתוק לי עם השוקולדים של מרס וכייף של ממש, שבאתם ואתם כאן חברים תהיו מבורכים!
אז השוקולדים של מרס גרמו לי לרצות להיות מאסטר שף ...
וקיבלתי כעת מתכונים לקינוחים מפנקים המשלבים את השוקולדים האהובים Bounty, M&M’s , SNICKERS, TWIX
בטח גם לכם 
מתחשק להכין קינוח מושחת וטעים בבית, אחרי שראיתם את הפרק המתוק ביותר בתולדות מאסטר שף,  אם גם אתם מכורים לשוקלדים בכלל ול-Bounty M&M’s , SNICKERS, TWIX MARS, בפרט. 
אתם מוזמנים לנסות את המתכונים הבאים של מרס ישראל ולקבל מהאורחים הרבה מחמאות מתוקות:
אז קבלו את המתכון הראשוןטרייפל מרס מושחת

המצרכים (8 מנות):

לבראוניז: 
400 גר' שוקולד מריר
1 וחצי כוס שמן
6 ביצים
1 כוס סוכר חום
1 וחצי כוסות סוכר לבן
2 כפיות תמצית וניל
קורט מלח
2 כוסות + 8 כפות קמח
לקצפת: 
4 חבילות שמנת מתוקה להקצפה, 
4 כפות אבקת סוכר, 
1 שקית אבקת פודינג בטעם שוקולד
להגשה: 
סירופ שוקולד, 
סירופ קרמל,
15 יחידות MARS MINIS חתוכות גס

אופן ההכנה: 
מכינים את הבראוניז: 
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מניחים את השוקולד והשמן בקערה וממיסים במיקרוגל. 
מערבבים לתערובת אחידה.
מוסיפים את הביצים לתערובת השוקולד תוך כדי ערבוב מהיר, 
עד שהתערובת אחידה.
מוסיפים את 2 סוגי הסוכר, הוניל והמלח ומערבבים.
מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה.
מחלקים את התערובת לשתי תבניות בגודל 20X20 ס"מ ואופים את שתיהן כ-25 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש. 
מצננים את העוגות לגמרי וחותכים לקוביות.
בקערת המיקסר, מקציפים 2 חבילות שמנת מתוקה ואבקת סוכר לקצפת יציבה. 
מעבירים לקערה אחרת.
בקערת המיקסר מקציפים 2 חבילות שמנת מתוקה עם אבקת פודינג שוקולד.
מרכיבים את הטרייפל: 





בכלי מיוחד לטרייפל או צנצנת גבוהה שמים קוביות בראוניז, מעליה מזלפים חצי מכמות הקצפת לבנה, מעליה חצי מכמות קצפת השוקולד ומפזרים שברי MARS MINIS. חוזרים על כל השכבות פעם נוספת.
מזלפים סירופ שוקולד וסירופ קרמל מלמעלה, ומגישים.












וזו התוצאה תודו שהיא פשוט מדהימה!!!


וזהו המתכון השני להכנת מיני פאי טוויקס עם שוקולד וקרמל


המצרכים (8 מנות): 
לבצק הפריך: 
140 גרם קמח לבן (כוס)
20 גרם קורנפלור (2 כפות)
100 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
50 גרם סוכר (רבע כוס)
קורט מלח
2 כפות חלב
חלמון
לטופי קרמל: 
400 גרם חלב מרוכז ממותק, 
200 גרם סוכר חום כהה (כוס לא דחוסה)
75 גרם חמאה, 
20 גרם סירופ תירס, 
10 חטיפי TWIX MINIS, קצוצים דק
לקרם השוקולד: 
150 גרם שוקולד מריר, 
50 גרם שמנת מתוקה, 
לקישוט: 
5 חטיפי מיני טוויקס חתוכים לרבעים
אופן ההכנה:

מכינים בצק פריך: 
מחממים תנור ל-175 מעלות. 
מעבדים במעבד מזון עם להב פלדה קמח, קורנפלור, חמאה, סוכר ומלח לתערובת פירורית (אם אין, אפשר לעשות את זה בידיים). מוסיפים חלב וחלמון ומעבדים רק עד שנוצר גוש בצק.
מרדדים את הבצק לעלה דק וקורצים עיגולים גדולים קצת יותר מגודל השקעים בתבנית. 
מכניסים כל עיגול לשקע בתבנית ואופים כ-12 דקות, עד להזהבה.
מכינים טופי קרמל: מחממים בסיר קטן חלב מרוכז, סוכר חום, חמאה וסירופ תירס ומבשלים על להבה בינונית עד שמתקבלת תערובת טופי סמיכה ואחידה. 
מורידים מהאש ומוסיפים את שברי ה- TWIX.
יוצקים את תערובת הטופי על בסיסי המיני פאי האפויים ומצננים שעה במקרר.
מכינים קרם שוקולד: ממיסים בקערה במיקרוגל שוקולד ושמנת מתוקה ומערבבים לתערובת אחידה.
יוצקים שכבה דקה של קרם השוקולד על העוגות ומפזרים רבעי TWIX MINIS לקישוט.


   וזו התוצאה תודו שהיא מדהימה....

יום ראשון, 18 בפברואר 2018

אפונה וגזר

בס"ד



צהריי היום ואני מוצאת את עצמי מתלבטת מה יאכלו ילדיי היום?
הרשו לי לברך אתכם בבואכם לבלוג המשתף ולגלות לכם, שלבסוף נפלה ההכרעה והכנתי מרק אפונה עם גזר וקוביות חזה עוף שאליהם הוספתי גם איטריות אשר בושלו במיים רותחים ומעט מלח ההימלאיה מסדרת המלחים של חברת מלח הארץ שמרחיבה את קו מוצרי הימלאיה ומשיקה צנצנות הימלאיה! 
אז רק שתדעו שייחודו של מלח הימלאיה הוא בכך שנחצב ומופק בשיטות טבעיות ומסורתיות ממרגלות הרי ההימלאיה.
את גבישי מלח ההימלאיה ניתן לזהות בקלות בשל צבע הוורדרד–אפרסק המוענק להם בשל נוכחות תחמוצות הברזל שיש בהם. מלח ההימלאיה ניכרה מבטן האדמה מסלעי מלח שנוצרו בעידנים עתיקים, והם מכילים עושר מינרלים שעיקרם: סידן, אשלגן, מגנזיום, גופרות ועוד כ-80 אלמנטים המצויים בכמויות זעירות במלח אשר חיוניים לפעילותו התקינה של הגוף.
הימלאיה של "מלח הארץ", המופק מסלעי מלח מהרי ההימלאיה, מאופיין בטעם מעודן יותר ממלחים אחרים. 
גבישיו הגסים מיועדים לשימוש בזריה או בצליה ולקבלת מרקם פריך וגבישיו הדקים (לאחר טחינה) מיועדים לשימוש בבישול. גבישי הימלאיה הוורודים מתאימים לתיבול, בישול, צליה, וזריה בכל סוגי המזון. 
בנוסף לכל התועלות שלהם, מדובר בגבישים יפהפיים התורמים לקישוט ועיטור מנות שונות. 
המוצרים מוצעים בשני סוגים של צנצנות המכילות גבישים גסים וגבישים דקים 



הימלאיה ורוד (גס ודק) של 'מלח הארץ' מוצע בצנצנות של 1 ק"ג,  בכשרות פרווה בהשגחת הבד"ץ של העדה החרדית ירושלים. 
ניתן להשיג בכל רשתות השיווק.
מדובר בגבישים יפהפיים התורמים לקישוט ועיטור מנות שונות  

תקשיבו, אתם חייבים לנסות ולתבל איתו את מאכלים שלכם...
ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה!!!