בס"ד
בשבוע האחרון הייתי עמוסה הן ריגשית והן פיזית....
ברוכים תהיו בבואכם חברים, מבקריי בלוג יקרים!
השבוע שחלף היה בסימן 11 חודשים, מאז לכתו של אבי מהעולם@
והרגשות הציפו ועלו על גדותיהם, המון געגועים שצפו ועלו ובעקבותהם המון דמעות שזלגו...
אך על הכנת הצהריים בין לבין אי אפשר היה לוותר, הכנתי לילדים
פסטה צינורות פלוס של אסם שהתמכרתי אליה בתקופה האחרונה!!!
הרשו לי לשתף אתכם בידיעה אודות מוצרי הפלוס של אסם
סדרת "אסם פלוס" מאפשרת להוסיף ערכים תזונתיים טובים לארוחה מבלי להתפשר על הטעם והמרקם שילדים אוהבים
סדרת " אסם פלוס חלבון" מהווה המשך למסע התזונתי של אסם, במסגרתו היא פיתחה מוצרים טעימים ואיכותיים בעלי תרומה תזונתית ייחודית המועשרים בקמח מלא, סיבי שיבולת שועל, ירקות וכעת גם בתוספת חלבון.
בין המוצרים החדשים והמועשרים בתוספת של 50% חלבון תמצאו את הפסטה פנה, ספגטי ופתיתים.
מדובר בפיתוח ייחודי המאפשר להעשיר את הפסטה והפתיתים האהובים של אסם בחלבון איכותי מבלי לפגוע בטעם ובמרקם של המוצרים המקוריים, המוכרים בכל בית בישראל.
אז בואו ואצרף לכם את המתכון המושלם
מצרכים:
חב' פסטה פלוס עם 50% חלבון
טבליה של בצל קצוץ ומטוגן של דורות
רסק עגבניות קופסא קטנה
שן שום קצוצה
רבע כפית פפריקה
רבע כפית כורכום
רבע כפית פילפל שחור גרוס
רבע כפית כמון
כף אבקת מרק
כף סוכר
אופן ההכנה:
ראשית נרתיח את הפסטה עם כף שמן ומעט מלח משך הבישול ארוך יותר מהרגיל ואם המיים מתאדים אז להוסיף מיים עד שהפסטה רכה במידה שאתם אוהבים.
לאחר שהפסטה רתחה יש לסנן אותה
ובמקביל להכין את הרוטב
לבזוק לסיר רבע כוס שמן זית
ולהוסיף טבלייה של בצל מטוגן של דורות
(שנמצא אצלי באופן קבוע במקפיא)
להוסיף את השום, רסק העגבניות התבלינים והסוכר.
להוסיף בערך כוס מיים מעל ולערבב היטב.
וכשהרוטב מוכן להוסיף אליו את הפסטה ולערבב היטב...
והרי לכם התוצאה .... "אמא תקשיבי יצא מושלם"
ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה, הכינו ותהנו!!!!
הצטרפו בלחיצה על הקישור הבא לקבוצת מתכונים מצולמים
ותוכלו לצפות במתכונים מצולמים בווידאו ולהשאר תמיד מעודכנים
הצטרפו בלחיצה על הקישור הבא לקבוצת מתכונים מצולמים
ותוכלו לצפות במתכונים מצולמים בווידאו ולהשאר תמיד מעודכנים