בס"ד
איזה מקסימים אתם שבאתם ואתם כבר כאן!!!
אהבתי ולכן שיתפתי קבלו המלצה על מתכון מוצלח לפוקצ'ת פיצה
(המתכון לקוח מתוך אתר שנקרא "על השולחן" מתוך שעשועי פוקצ'ה
שכתבה אורלי פלאי-בורנשטיין).
לאחרונה גיליתי שאני רגישה למוצרי חלב, (גם אני וגם ילדיי ) לכן התחלתי לברר על תחליפי חלב,וגיליתי שיש סידרת גבינות חדשה ונהדרת, גבינות טבעוניות תחת המותג "משומשו" בהם:
צהובה 18% במרקם חצי קשה מרכיבים צמחיים מועשרת בסידן וסיבים תזונתיים בסגנון גאודה מעודנת
צהובה 9% בסגנון עדין קלאסי, מועשרת בסידן ומופחתת שומן במרקם חצי קשה, על בסיס שמן קנולה,
וצהובה זיתים 18% במרקם חצי קשה עם זיתים ירוקים, מועשרת בסידן ובסיבים תזונתי בסגנון ים תיכוני
מלוחה 16% במרקם קטיפתי מרכיבים צמחיים, מועשרת בסידן ובתוספת סיבים תזונתיים בסגנון יווני, ומלוחה 5% גבינה קלילה במרקם קטיפתי דל שומן, מרכיבים צמחיים, מועשרת בסידן ובסיבים
תזונתיים בסגנון יווני.
מגורדת לפיצה ואפיה
תשווק באריזת 200 גרם, נפלאה להכנת פיצות, פשטידות ומאפים מלוחים
וגוש מעודנת לאפיה בטעם ריקוטה
תשווק באריזת 300 גרם, מצוינת לשימוש לעוגות גבינה ומאפים מתוקים וכמו כן נהדרת גם לשימוש בסנדוויצ'ים ובקינוחים קרים
איזה כייף שפותחו כאלה תחליפים לכל הרגישים שביננו....
לכל מי שיתעניין לגבינות יש כשרות: כשר פרווה בהשגחת הבד"ץ העדה החרדית ירושלים.
להשיג בחנויות הטבע וברשתות השיווק הנבחרות.
אני בחרתי לשדרג את הפוקצ'ה שלי והפכתי אותה לפוקצ'ת פיצה.
יצא פיצוץ ,ממש ללקק את האצבעות, בצק פשוט ומוצלח וגבינות ממש טעימות שכשאוכלים לא חשים בהבדל, טעם הגבינות הטבעוניות נותן מענה נהדר, לנו הרגישים לחלב.
לכן ממליצה לכם על גבינות "משומשו" ובמתכון הפוקצ'ה באהבה ומשתפת בשמחה !!!
לנוחיותכם מצורף כאן המתכון והתמונות המפרטות ,שלב אחרי שלב את הכנתו.
בהצלחה !!!!
מצרכים ל-6 פוקצ'ות פיצה
500 גרם קמח (3½ כוסות + כף) ,
35 גרם שמרית (3/4 קובייה או שקית)
300 מ"ל מים פושרים (1¼ כוסות)
1 כף שטוחה מלח
1 כף שמן זית
מצרכים לרוטב הפוקצ'ה פיצה
קופסאת רסק קטנה של פריניר
3 פרוסות גבינה צהובה מגורדות/ 2 פרוסות גבינה מלוחה משומשו
אופן ההכנה
תחילה שמים קמח, שמרים ומלח בקערת מיקסר עם וו לישה
מוסיפים את המיים ואח"כ את שמן הזית ולשים 3 דקות
לקבלת בצק רך ודביק.
מכסים את הקערה בניילון נצמד ועליו מגבת
ומתפיחים לכחצי שעה עד להכפלת הנפח.
מעבירים את הבצק לנייר אפייה ומעצבים בעזרת שמן זית לגודל הרצוי — פוקצ'ה גדולה ועבה לכיסוי כל התבנית או 6 פוקצ'ות אובאליות דקות.
מורחים את רסק עגבניות
ומפזרים גבינת "משומשו" מגורדת ותוספות לפי הטעם (אני הוספתי סלט פילפלים קלויים של צבר מסדרת הסלטים שלרפי כהן)
בינתיים מחממים תנור ל-180 מעלות אופים 15-12 דקות, עד הזהבה.
והרי לכם התוצאה פוק'צות פיצה ביתיות וממש ממש טעימות,עם גבינות טבעוניות "משומשו" יאמי ללקק את האצבעות...
מאחלת בהצלחה ובתאבון לכל מי שיכין את המתכון !!!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה