דפים

יום ראשון, 31 בינואר 2016

פורל נורבגי מונח בנחת על הצלחת...

בס"ד





חברים השבת חלפה לה ואני, אני בוחרת לשתף אתכם במתכון הפרטי שלי ,לדגי פורל-ים נורבגי בחריימה.
​אצלי המתכון מככב בכל ליל שישי והמחמאות שאני מקבלת עליו מבני ביתי הם רבות.
הדגים יצאו מדהימים לכן כשמרוצים ממליצים גם לאחרים,ממליצה לכם לנסות את המתכון ,מתכון קל ומהיר להכנה!!!

ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה !!!


לנוחיותכם מצורף כאן המתכון והתמונות המפרטות ,שלב אחרי שלב את הכנתו.




                                        בהצלחה !!!!





מצרכים ל-4 סועדים 















4 חתיכות של פילה פורל נורבגי

2-3 שיני שום

2-3 תפוחי אדמה

2 גמבות

רבע כוס שמן

פילפל חריף ירוק

חופן כוסברה

עלה כרפס

1/4 כפית כמון

כף פפקריקה אדומה

1/4 כפית כורכום

כף מלאה של אבקת מרק פרווה

1/2 כף סוכר

 2 קופסאת רסק עגבניות קטנים 

אופן ההכנה: 




בוזקים שמן לסיר ובמקביל פורסים את הירקות

(תפוחי אדמה,גמבות,פלפל ירוק חריף ושום) ומוסיפים אותם לסיר 
































מטגנים טיגון קל ומוסיפים מעליהם את רסק העגבניות ואז מוסיפים את התבלינים והסוכר



בוזקים מיים לפי הצורך, בכדי שייכסו את הירקות וייבשלו
אותם ומביאים לרתיחה ואז מוסיפים את הכוסברה והכרפס             



לאחר שהירקות ייתרככו בבישול , מניחים מעליהם את הפורלים הנורבגים שיישחו בנעימים ברוטב הטעים.
מבשלים את הכל על אש בינונית למשך כחצי שעה ולבסוף טועמים ונהנים.


והרי לכם התוצאה הנפלאה, פורל נורבגי מונח בנחת על הצלחת...


מאחלת בהצלחה ובתאבון לכל מי שיכין את המתכון !!!
























אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה