בס"ד
ברוכים תהיו בבואכם חברים, מבקריי בלוג יקרים!!!
אם בא לכם לפנק את אהובכם עם אוכל פיקנטי וטעים, אז אתם מוכרחים לנסות את המתכון הבא, שנתנה לי הילה רז חברתי המקסימה, שמבשלת בצורה מושלמת והאוכל אצלה תמיד מדוגם וטעים ברמות .
הילה היא אמא בכל רמ"ח אבריה!!!
את הילה הכרתי, כשהייתי מפעילת צהרון בבית ספר יצחק שמיר בחולון ו-2 בניה התאומים שון וליאם המקסימים, היו אצלי בצהרון.
מאז דרכינו לא נפרדות ואני מלווה אותה ואת ילדיה דרך הפייסבוק עד היום.
הילה העלתה תמונות מהממות ומתכון נפלא לפייסבוק וכמובן שבאישורה ובהסכמתה המלאה, החלטתי לשתף אתכם במתכון הנפלא!!!
הילה זוהי ההזדמנות לפרגן לך ולומר לך תודה על כל כך הרבה תבשילים שלמדתי לבשל דרכך...
ולכן לכם אני ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה!!!
הנה המתכון על כל שלביו:
בקערה מערבבים קילו בשר טחון (אוהבת צלעות), פטרוזיליה קצוצה, בצל קצוץ, 2 כפות פפריקה, כף תבלין קציצות אדום, מלח, פלפל כף שטוחה שמן ומשהים בצד.
קולפים תפו"א וחותכים כל אחד לחצי ומכל חצי יוצרים כיס ע"י חריץ באמצע עם הסכין שלא תגיע עד הסוף.
ממלאים כל כיס תפו"א בתערבת הבשר ומהדקים שלא יברח😊.
טובלים את התפו"א הממולא בקערת הקמח ומנערים עודפי קמח.
טובלים בקערה של 2 ביצים מקושקשות+ כף רסק עגבניות+ מעט מלח.
מטגנים עד להזהבה משני הצדדים ומוציאים החוצה לתבנית/קערה.
להכנת הרוטב:
בסיר רחב עם שמן בגובה תחתית הסיר מטגנים בצל קצוץ,3 שיני שום קצוצות, 3 גבעולי סלרי ואם נותרו חתיכות תפו"א מכיסים שלא הצליחו נחתוך ונוסיף גם. נטגן עד לריכוך.
נוסיף 2 כפות פפריקה, כפית פפריקה חריפה, כף אבקת מרק, מלח, פלפל, כפית כמון וכף רסק.
נערבב הכל וניצוק 2 כוסות מים רותחים.
נוסיף את המפרום ונבשל כ 3/4 שעה.
בסיום נסחט לימון ונוסיף פטרוזיליה קצוצה.
וזו הצלחת שהוגשה לשולחן תודו שהיא מזמינה!!!
בתאבון למי שיכין את המתכון!!!
הצטרפו בלחיצה על הקישור הבא לקבוצת "מתכונים מצולמים"
https://www.facebook.com/groups/1908577209373344/
ותוכלו לצפות במתכונים מצולמים בווידאו ולהשאר תמיד מעודכנים
ברוכים תהיו בבואכם חברים, מבקריי בלוג יקרים!!!
אם בא לכם לפנק את אהובכם עם אוכל פיקנטי וטעים, אז אתם מוכרחים לנסות את המתכון הבא, שנתנה לי הילה רז חברתי המקסימה, שמבשלת בצורה מושלמת והאוכל אצלה תמיד מדוגם וטעים ברמות .
הילה היא אמא בכל רמ"ח אבריה!!!
את הילה הכרתי, כשהייתי מפעילת צהרון בבית ספר יצחק שמיר בחולון ו-2 בניה התאומים שון וליאם המקסימים, היו אצלי בצהרון.
מאז דרכינו לא נפרדות ואני מלווה אותה ואת ילדיה דרך הפייסבוק עד היום.
הילה העלתה תמונות מהממות ומתכון נפלא לפייסבוק וכמובן שבאישורה ובהסכמתה המלאה, החלטתי לשתף אתכם במתכון הנפלא!!!
הילה זוהי ההזדמנות לפרגן לך ולומר לך תודה על כל כך הרבה תבשילים שלמדתי לבשל דרכך...
ולכן לכם אני ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה!!!
הנה המתכון על כל שלביו:
בקערה מערבבים קילו בשר טחון (אוהבת צלעות), פטרוזיליה קצוצה, בצל קצוץ, 2 כפות פפריקה, כף תבלין קציצות אדום, מלח, פלפל כף שטוחה שמן ומשהים בצד.
קולפים תפו"א וחותכים כל אחד לחצי ומכל חצי יוצרים כיס ע"י חריץ באמצע עם הסכין שלא תגיע עד הסוף.
ממלאים כל כיס תפו"א בתערבת הבשר ומהדקים שלא יברח😊.
טובלים את התפו"א הממולא בקערת הקמח ומנערים עודפי קמח.
טובלים בקערה של 2 ביצים מקושקשות+ כף רסק עגבניות+ מעט מלח.
מטגנים עד להזהבה משני הצדדים ומוציאים החוצה לתבנית/קערה.
להכנת הרוטב:
בסיר רחב עם שמן בגובה תחתית הסיר מטגנים בצל קצוץ,3 שיני שום קצוצות, 3 גבעולי סלרי ואם נותרו חתיכות תפו"א מכיסים שלא הצליחו נחתוך ונוסיף גם. נטגן עד לריכוך.
נוסיף 2 כפות פפריקה, כפית פפריקה חריפה, כף אבקת מרק, מלח, פלפל, כפית כמון וכף רסק.
נערבב הכל וניצוק 2 כוסות מים רותחים.
נוסיף את המפרום ונבשל כ 3/4 שעה.
בסיום נסחט לימון ונוסיף פטרוזיליה קצוצה.
וזו הצלחת שהוגשה לשולחן תודו שהיא מזמינה!!!
בתאבון למי שיכין את המתכון!!!
הצטרפו בלחיצה על הקישור הבא לקבוצת "מתכונים מצולמים"
https://www.facebook.com/groups/1908577209373344/
ותוכלו לצפות במתכונים מצולמים בווידאו ולהשאר תמיד מעודכנים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה