בס"ד
ברוכים תהיו בבואכם חברים מבקריי בלוג יקרים!!!
רובכם הגדול כבר הספיק להכיר אותי ויודע שעיקר העיסוק שלי הוא המטבח...
ברוכים תהיו בבואכם חברים מבקריי בלוג יקרים!!!
רובכם הגדול כבר הספיק להכיר אותי ויודע שעיקר העיסוק שלי הוא המטבח...
אך לאחרונה מאז שחזרתי לשלב גם עבודה כמורה מחליפה ולשמש גם כאמא למתבגרים אני מחפשת לפעמים דרכים מהירות וקלות להכנת ארוחות מושקעות בפחות מ 30 דקות ...והמנה יוצאת סופר טעימה.
אז הינה לכם המתכון לקבב דגים ברוטב אריסה ועגבניות חרוכות מוגש על תפוח אדמה מדורה (4 מנות)
מרכיבים:
4 שיפודי יקיטורי מושרים חצי שעה במים
3-2 קציצות דג לכל סועד מחבת פסים או פלנצ'ה
שמן צמחי לצלייה
חופן עלי כוסברה קצוצים גס
לתפוח אדמה מדורה:
מניחים את תפו"א בתבנית מעל מלח גס ואופים בתנור שחומם מראש בטמפ' של 200 מעלות עד לריכוך (כשעה).
מכבים את התנור ומשאירים את תפוחי האדמה בתוכו לשמירתם חמים.
לרוטב:
5 עגבניות חרוכות על האש (כמו חצילים)
5 כפות שמן זית
1 כף גדושה אריסה
1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות (ז'וליין)
1 כפית מלח
אופן ההכנה:
בסיר סוטאז' (סיר רחב), מטגנים את רצועות הפלפל לריכוך והשחמה.
מוסיפים את העגבניות החרוכות מערבבים תוך מעיכתם עם כף עץ.
מוסיפים כפית מלח וממשיכים לערבב עד לקבלת מרקם של רוטב עגבניות גס.
מוסיפים כף סוכר חום וכף גדושה אריסה.
מערבבים היטב וממשיכים לבשל עוד כ 5 דקות. בודקים טעמים וסמיכות.
במידת הצורך מוסיפים מעט מים. לקבב: משפדים את קציצות הדג על היקיטורי.
מחממים מחבת פסים (לא חובה פסים) וצולים בתוכה את הקציצות עם מעט שמן צמחי עד להשחמה נאה. הגשה: יוצרים "שלולית" מהרוטב במרכז הצלחת. מוציאים מהתנור תפוח אדמה חם.
חוצים אותו לאורכו, כמעט עד הסוף, כך שיהיה עריסה לשיפוד.
מניחים שיפוד במרכזו של תפוח האדמה ויוצקים מעל, כף נוספת מהרוטב.
אפשרות לפזר מעל עלי כוסברה ולהגיש באהבה.
תודו תודו שהמנה נראת ממש מוששש ואני אעיד שהיא ממש מושלמת...
קבוצת 'עוף טוב' מתרחבת לענף הדגים: קבוצת 'עוף טוב', מהחברות המובילות בישראל בייצור ושיווק מוצרי עוף והודו והמובילה בישראל בייצור ושיווק מוצרי עוף ללא אנטיביוטיקה, משיקה מותג חדש - 'דג טוב', במסגרתו יימכרו ברשתות השיווק מוצרי דגים מוכנים לאכילה. כרגע מציעה החברה סדרה של שישה מוצרי דגים מוכנים לאכילה. הסדרה כוללת 6 מוצרים: • פילה אמנון מצופה – עשוי 100% נתח פילה דג (360 גרם, כ-3 נתחים באריזה) –
נתחי פילה אמנון מצופה – עשויים 100% נתח פילה שלם ( 400 גרם, כ- 12 יחידות באריזה) –
מקלוני דג בציפוי צ'ילי, בטעם חריף מעודן (600 גרם, כ- 20 יחידות באריזה) –
מקלוני דג בציפוי צ'יפס, פריך ועסיסי (600 גרם, כ-20 יחידות באריזה) –
קציצות דגים (600 גרם, כ-17 יחידות באריזה
קציצות דגים נורווגיות, מכילות סלמון (600 גרם, כ-17 יחידות באריזה) –
ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה!!!
לעוד מגוון של המלצות, חברים אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת הפייסבוק שלי "נהנים ומשתפים" בלחיצה על הקישור הבא https://www.facebook.com/groups/1543638785877417/
מרכיבים:
4 שיפודי יקיטורי מושרים חצי שעה במים
3-2 קציצות דג לכל סועד מחבת פסים או פלנצ'ה
שמן צמחי לצלייה
חופן עלי כוסברה קצוצים גס
לתפוח אדמה מדורה:
מניחים את תפו"א בתבנית מעל מלח גס ואופים בתנור שחומם מראש בטמפ' של 200 מעלות עד לריכוך (כשעה).
מכבים את התנור ומשאירים את תפוחי האדמה בתוכו לשמירתם חמים.
לרוטב:
5 עגבניות חרוכות על האש (כמו חצילים)
5 כפות שמן זית
1 כף גדושה אריסה
1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות (ז'וליין)
1 כפית מלח
אופן ההכנה:
בסיר סוטאז' (סיר רחב), מטגנים את רצועות הפלפל לריכוך והשחמה.
מוסיפים את העגבניות החרוכות מערבבים תוך מעיכתם עם כף עץ.
מוסיפים כפית מלח וממשיכים לערבב עד לקבלת מרקם של רוטב עגבניות גס.
מוסיפים כף סוכר חום וכף גדושה אריסה.
מערבבים היטב וממשיכים לבשל עוד כ 5 דקות. בודקים טעמים וסמיכות.
במידת הצורך מוסיפים מעט מים. לקבב: משפדים את קציצות הדג על היקיטורי.
מחממים מחבת פסים (לא חובה פסים) וצולים בתוכה את הקציצות עם מעט שמן צמחי עד להשחמה נאה. הגשה: יוצרים "שלולית" מהרוטב במרכז הצלחת. מוציאים מהתנור תפוח אדמה חם.
חוצים אותו לאורכו, כמעט עד הסוף, כך שיהיה עריסה לשיפוד.
מניחים שיפוד במרכזו של תפוח האדמה ויוצקים מעל, כף נוספת מהרוטב.
אפשרות לפזר מעל עלי כוסברה ולהגיש באהבה.
תודו תודו שהמנה נראת ממש מוששש ואני אעיד שהיא ממש מושלמת...
קבוצת 'עוף טוב' מתרחבת לענף הדגים: קבוצת 'עוף טוב', מהחברות המובילות בישראל בייצור ושיווק מוצרי עוף והודו והמובילה בישראל בייצור ושיווק מוצרי עוף ללא אנטיביוטיקה, משיקה מותג חדש - 'דג טוב', במסגרתו יימכרו ברשתות השיווק מוצרי דגים מוכנים לאכילה. כרגע מציעה החברה סדרה של שישה מוצרי דגים מוכנים לאכילה. הסדרה כוללת 6 מוצרים: • פילה אמנון מצופה – עשוי 100% נתח פילה דג (360 גרם, כ-3 נתחים באריזה) –
נתחי פילה אמנון מצופה – עשויים 100% נתח פילה שלם ( 400 גרם, כ- 12 יחידות באריזה) –
מקלוני דג בציפוי צ'ילי, בטעם חריף מעודן (600 גרם, כ- 20 יחידות באריזה) –
מקלוני דג בציפוי צ'יפס, פריך ועסיסי (600 גרם, כ-20 יחידות באריזה) –
קציצות דגים (600 גרם, כ-17 יחידות באריזה
קציצות דגים נורווגיות, מכילות סלמון (600 גרם, כ-17 יחידות באריזה) –
ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה!!!
לעוד מגוון של המלצות, חברים אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת הפייסבוק שלי "נהנים ומשתפים" בלחיצה על הקישור הבא https://www.facebook.com/groups/1543638785877417/
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה