בס"ד
ברוכים תהיו בבואכם חברים, מבקריי בלוג יקרים❗
את המתכון הבא ניסיתי להכין הבוקר, מנחשים למי❓
לבבות של אהבה מכינים ל
מי שאוהבים, למי שאוהבים מהלב ומהנשמה...
המתכון שהכנתי כאן משלב בתוכו 2 סוגים של קמחים, האחד הוא קמח האגוזים והשני הוא קמח לבן רגיל. חברים טעמתי והוקסמתי, העוגיות יצאו קטנות אך מושלמות...
ומאחר שאני מנסה לשמור על המשקל, אז נישנתי לי 2 עוגיות בלבד, לצד ספל תה ענקי והפעם התעלתי על עצמי, כאשר ויתרתי על תוספת הסוכר בתה לגמריי.....😘😋
אז הינה לכם המתכון המלא❗
מצרכים לכ -20 יחידות
2/3 כוס קמח לבן
1/3 כוס אגוזי מלך טחונים
3 כפות סוכר
1 חלמון ביצה (הצהוב)
50 גרם חמאה/מחמאה רכה (בטמפ' החדר)
6 קוביות שוקולד מריר או נטיפי שוקולד(לא חובה)
3 כפות מים
אופן ההכנה
מחממים תנור ל180 מעלות.
ברוכים תהיו בבואכם חברים, מבקריי בלוג יקרים❗
את המתכון הבא ניסיתי להכין הבוקר, מנחשים למי❓
לבבות של אהבה מכינים ל
מי שאוהבים, למי שאוהבים מהלב ומהנשמה...
המתכון שהכנתי כאן משלב בתוכו 2 סוגים של קמחים, האחד הוא קמח האגוזים והשני הוא קמח לבן רגיל. חברים טעמתי והוקסמתי, העוגיות יצאו קטנות אך מושלמות...
ומאחר שאני מנסה לשמור על המשקל, אז נישנתי לי 2 עוגיות בלבד, לצד ספל תה ענקי והפעם התעלתי על עצמי, כאשר ויתרתי על תוספת הסוכר בתה לגמריי.....😘😋
אז הינה לכם המתכון המלא❗
מצרכים לכ -20 יחידות
2/3 כוס קמח לבן
1/3 כוס אגוזי מלך טחונים
3 כפות סוכר
1 חלמון ביצה (הצהוב)
50 גרם חמאה/מחמאה רכה (בטמפ' החדר)
6 קוביות שוקולד מריר או נטיפי שוקולד(לא חובה)
3 כפות מים
אופן ההכנה
מחממים תנור ל180 מעלות.
מניחים את החומרים היבשים בקערה ומערבבים. מוסיפים את החלמון והחמאה ומערבבים בעזרת כף ואח"כ בעזרת הידיים עד לקבלת תערובת בצקית אחידה.
מוסיפים את כפות המים בהדרגה עד לקבלת בצק נוח לעבודה (אין ללוש יותר מידי על מנת שלא לפגוע בפריכות העוגיות).
מרדדים את הבצק על משטח עבודה בעובי של כחצי ס"מ וקורצים צורות. מניחים על נייר אפיה ומכניסים לתנור במשך 12-15 דקות, עד שהעוגיות מעט מזהיבות. מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה❗❗❗
הכינו גם אתם למי שאתם אוהבים את לבבות האהבה💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה