דפים

יום ראשון, 1 בנובמבר 2015

תבשיל איטריות "מפלפל" מתכון טעים ומהיר, מוגש לצד שוקי עוף ברוטב עם פטריות וגמבות....

בס"ד









צהריים טובים חברים ,

שואלים מה הכנתי היום לארוחת הצהריים ?


אז הנה לכם מתכון שעובר במשפחתו של בעלי מדור לדור.


תבשיל "אטריות מפלפל" כך הוא נקרא, שחמתי הייתה מכינה.


 תקשיבו כשסיפרתי לבעלי, שזו תהיה הארוחה שאני מכינה עבורו היום


הוא פשוט קרן מאושר ושמחה...


"וואי גלית את גדולה, כמה התגעגעתי לטעם הנהדר, בבקשה תכיני את התבשיל


בדיוק כמו שאימי הייתה מכינה לי"


"מאמי אין צורך להרבות במילים",  כך אני עונה לו ולמלאכה ישר ניגשת,


 "תוך 10 דק' תהיה לך ארוחה לתפארת".


אז מאחר והצלחת נשארה ריקה וכולם פשוט נהנו נורא, בחרתי אתכם במתכון


לשתף באהבה ועליו לספר לכם בשמחה  כי כשנהנים אז משתפים !!!


לנוחיותכם מצורף כאן המתכון והתמונות המפרטות , שלב אחרי שלב את הכנתו.

בהצלחה !!!!



מצרכים :




 

חבילת איטריות ביצים של אסם

כף מרגרינה לאפייה בלובנד

2-3 כוסות מים רתוחים (עד לכיסוי האטריות)


כף אבקת מרק אסם או כפית מלח  



אופן ההכנה :

















תחילה נחמם בסיר את המרגרינה


















ואז נוסיף את חב' האטריות

















נטגן מעט את האיטריות עד להזהבתן


















נוסיף את המיים הרתוחים ונביא לידי רתיחה


















ואז נכסה את הסיר ונסגור את הגז



















והרי לכם היצירה הטעימה שהוגשה לצד שוקי העוף

עם רוטב הפיטריות והגמבות...


אז מה ... מי אמר אני ולא קיבל?


מאחלת בהצלחה ובתאבון לכל מי שיכין את המתכון !!!


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה