בס"ד
ברוכים תהיו בבואכם חברים,
כשהבת מודיעה שהיא חוזרת מהצבא ועוד שתגיע עם החבר הבייתה
אז אני יוצאת מגדרי והראש מתחיל לחשוב מה נכין להם הפעם בכדי שבאמת ירגישו שחשבתי עליהם וממש פינקתי אותם?
אז חשבתי אומנם אפשר להזמין פיצה, אך למה להזמין כשאפשר להכין בפשטות כל כך ...
תקשיבו יצא יאמי ואצלי כולם פשוט עפו על הפיצה, כשיצאה מהתנור החם בקושי השאירו לי ביס לטעימה...
ולכן לכם אני ממליצה באהבה ואתכם במתכון משתפת בשמחה...
לנוחיותכם מצורף כאן המתכון והתמונות המפרטות, שלב אחרי שלב את הכנתו.
בהצלחה !!!!
מצרכים לבצק למגש בינוני:
500 גר' קמח (תערובת להכנת לחם בסגנון איטלקי של מאסטר שף)
1 וחצי כוסות מיים פושרים
כפית שמן זית.
מצרכים לרוטב:
קופסאת קטנה של רסק עגבניות...
קורט אורגנו
גבינה צהובה מגורדת
בצל ירוק
גבינה צפתית
אופן ההכנה:
לערבב את הקמח המיים והשמן
עד ליצירת בצק במרקם אחיד וחלק...
לקמח את הבצק מעט
ולכסות במטלית לחה ולהמתין כ-30 ד' להתפחה ראשונה
לאחר כ-30 ד', מרפדים תבנית בנייר אפייה ומקמחים אותה מעט
מרדדים את הבצק
ומכסים שוב במטלית לחה לעוד כ:50-60 ד' של התפחה
לאחר כשעה מורחים רסק עגבניות על הבצק מפזרים קורט אורנו מעל
ומעל לכל מפזרים את הגבינות והבצל הירוק...
וזו התוצאה ממש שניות לפני שחוסלה.....
מאחלת בהצלחה ובתאבון לכל מי שיכין את המתכון !!!
ברוכים תהיו בבואכם חברים,
כשהבת מודיעה שהיא חוזרת מהצבא ועוד שתגיע עם החבר הבייתה
אז אני יוצאת מגדרי והראש מתחיל לחשוב מה נכין להם הפעם בכדי שבאמת ירגישו שחשבתי עליהם וממש פינקתי אותם?
אז חשבתי אומנם אפשר להזמין פיצה, אך למה להזמין כשאפשר להכין בפשטות כל כך ...
תקשיבו יצא יאמי ואצלי כולם פשוט עפו על הפיצה, כשיצאה מהתנור החם בקושי השאירו לי ביס לטעימה...
ולכן לכם אני ממליצה באהבה ואתכם במתכון משתפת בשמחה...
לנוחיותכם מצורף כאן המתכון והתמונות המפרטות, שלב אחרי שלב את הכנתו.
בהצלחה !!!!
מצרכים לבצק למגש בינוני:
500 גר' קמח (תערובת להכנת לחם בסגנון איטלקי של מאסטר שף)
1 וחצי כוסות מיים פושרים
כפית שמן זית.
מצרכים לרוטב:
קופסאת קטנה של רסק עגבניות...
קורט אורגנו
גבינה צהובה מגורדת
בצל ירוק
גבינה צפתית
אופן ההכנה:
לערבב את הקמח המיים והשמן
עד ליצירת בצק במרקם אחיד וחלק...
לקמח את הבצק מעט
ולכסות במטלית לחה ולהמתין כ-30 ד' להתפחה ראשונה
לאחר כ-30 ד', מרפדים תבנית בנייר אפייה ומקמחים אותה מעט
מרדדים את הבצק
ומכסים שוב במטלית לחה לעוד כ:50-60 ד' של התפחה
לאחר כשעה מורחים רסק עגבניות על הבצק מפזרים קורט אורנו מעל
ומעל לכל מפזרים את הגבינות והבצל הירוק...
וזו התוצאה ממש שניות לפני שחוסלה.....
מאחלת בהצלחה ובתאבון לכל מי שיכין את המתכון !!!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה