דפים

יום שני, 26 בדצמבר 2016

אורז אדום עראקי אסלי מהיר וקל להכין....

בס"ד



ברוכים תהיו בבואכם,
והפעם בוחרת לשתף אתכם במתכון מוצלח, מתכון שמצאתי באתר שנקרא "וואלה אוכל".
במסגרת הרצון שלי, בלשנות כל יום את התפריט ולהפוך אותו ליותר ויותר מגוון, אז החלטתי שהאורז לא חייב להיות תמיד לבן ושבעזרת רסק הוא הופך לאורז צבעוני וידידותי, שגם הילדים שמאסו באורז הלבן יהיו מוכנים לאכול בשקיקה...
זוכרים את הסיסמא "כשנהנים אז משתפים"?
המתכון היה מוצלח והאורז האדום יצא פשוט מושלם...
מצרפת לכם את המתכון עם התמונות שמפרטות את הכנתו שלב אחרי שלב 

                      בהצלחה....






מצרכים






















1 בצל
שן שום
1 קופסת רסק עגבניות

כפית פפריקה
כפית מרק עוף
מעט מלח
כוס וחצי אורז (מומלץ אורז הודי בסמטי)
3 כוסות מים



אופן ההכנה




ראשית,מטגנים את הבצל עד שהוא שקוף וגם את שן השום, מוסיפים את רסק העגבניות, הפפריקה, מרק העוף והמלח.



 שוטפים במסננת את האורז ומוסיפים לסיר, מטגנים כ 5 דקות.  מרתיחים בקומקום 3 כוסות מים ושופכים לסיר, מערבבים ומכסים את הסיר, לאחר 5 דקות מערבבים, וכך מדי כמה דקות.















 כשכמעט ולא נשארו מים בסיר מורידים מהאש, מניחים מטלית על הסיר הפתוח, מכסים וממתינים 15 דקות.


והרי לכם התוצאה הנפלאה אורז אדום אחד אחד שהוגש לצד סטייק בקר מתובל ומטוגן...
מאחלת בתאבון למי שיכין את המתכון !!!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה