בס"ד
ברוכים תהיו בבואכם...
תמונה להמחשה בלבד
ברוכים תהיו בבואכם...
אז הפעם הרשו לי להתוודות, הפעם לא אני הכנתי את המתכון שותפתי בו...
שותפתי בו ע"י רשת BBB חברים, לכבוד יום ההמבורגר הבינלאומי אשר יכול ביום א' 28.5.17, רשת BBB, מנדבת מתכון מנצח להמבורגר על האש, שאפשר להכין בבית.
תמונה להמחשה בלבד
מגישים עם הרטבים מעל או לצד המנה.
ושיהיה בתאבון!!!
שותפתי בו ע"י רשת BBB חברים, לכבוד יום ההמבורגר הבינלאומי אשר יכול ביום א' 28.5.17, רשת BBB, מנדבת מתכון מנצח להמבורגר על האש, שאפשר להכין בבית.
טרם הכנתי אך זה נראה טוב ובע"ה אני מתעתדת לנסות...
רכיבים: (מתכון ל 5 סועדים)
300 גרם שייטל טחון גס
450 גרם אונטריב טחון גס
250 גרם שפונדרה טחון גס
10 גרם (2 כפיות מלח)
15 גרם (3 כפיות) פלפל שחור טחון דק
200 מ"ל (כוס) משקה סודה
1 בצל קצוץ מטוגן עד להזהבה
5 לחמניות המבורגר
1 עגבנייה פרוסה
5 עלי חסה רעננים
1 בצל פרוס
2 מלפפונים חמוצים פרוסים
רוטב איולי ציפוטלה
אופן ההכנה:
רכיבים: (מתכון ל 5 סועדים)
300 גרם שייטל טחון גס
450 גרם אונטריב טחון גס
250 גרם שפונדרה טחון גס
10 גרם (2 כפיות מלח)
15 גרם (3 כפיות) פלפל שחור טחון דק
200 מ"ל (כוס) משקה סודה
1 בצל קצוץ מטוגן עד להזהבה
5 לחמניות המבורגר
1 עגבנייה פרוסה
5 עלי חסה רעננים
1 בצל פרוס
2 מלפפונים חמוצים פרוסים
רוטב איולי ציפוטלה
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את כל סוגי הבשר הטחון, מוסיפים את משקה הסודה והתבלינים ולשים כדקה עד ליצירת תערובת אחידה (יש להימנע מלישת יתר). מוסיפים את הבצל המטוגן ומערבבים עד להיטמעות אחידה בבשר.
יוצרים קציצות במשקל 250-200 גרם, בגובה 2 ס"מ .
מחממים מחבת כבדה (רצוי פסים) משומנת היטב ומניחים את הקציצות.
צולים משני הצדדים למידת העשייה הרצויה.
על בסיס הלחמנייה יש להניח חסה, עגבנייה, מלפפון חמוץ ובצל לפי הטעם.
יוצרים קציצות במשקל 250-200 גרם, בגובה 2 ס"מ .
מחממים מחבת כבדה (רצוי פסים) משומנת היטב ומניחים את הקציצות.
צולים משני הצדדים למידת העשייה הרצויה.
על בסיס הלחמנייה יש להניח חסה, עגבנייה, מלפפון חמוץ ובצל לפי הטעם.
מעל מניחים את הקציצה הצלויה.
מגישים עם הרטבים מעל או לצד המנה.
ושיהיה בתאבון!!!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה