דפים

יום שלישי, 3 באוקטובר 2017

מתכון לעוגת גבינה מהאגדות

בס"ד




ברוכים תהיו בבואכם חברים, מבקריי בלוג יקרים!
נכון שכעת חג הסוכות בפתח לו עומד ונכון שעוגת גבינה הכי מסמלת את חג השבועות, אך לחברתי המקסימה איריס אלמקייס התחשק להכין את העוגה המדהימה הזו כעת והיא העלתה את העוגה שהכינה , לפייסבוק מייד חשבתי שייש צורך לשמר את המתכון אצלי בבלוג, עם התמונה המקסימה של העוגה שיצאה ווואוו מה זה גבוהה!
מייד פניתי אליה וקיבלתי את אישורה והנה לכם המתכון בכדי שגם אתם תהנו ותעבירו הלאה ... זוכרים שכשנהנים אז משתפים?


מצרכים:




7ביצים
3גביעי גבינה 9% (סה"כ 750 גרם גבינה
גביע שמנת של פעם
כוס וחצי סוכר(לפי מידה של כוס  חד פעמי חם)
3 כפות קורנפלור
3 כפות פודינק וניל


אופן ההכנה
להפריד את הביצים להקציף את החלבון עם כוס סוכר 
לקצף יציב לא קשה 
את החלמון להקציף אם חצי כוס סוכר לקציפה בהירה 
להוסיף את הגבינות והשמנת לערבב עד שמתקבלת תערובת אחידה להוסיף את הקרונפלור ואת האינסטנט פודינג לערבב לתערובת חלקה 
ואז בשלוש פעמים להוסיף את החלבון לבלילת החלמון ולקפל בעדינות כל פעם עד שמתקבלת בלילה אחידה 
להעביר את התערובת לתבנית 



לחממם תנור ל-200 מעלות 
ולהניח בתחתית התנור תבנית עם מים
כשהתנור חם להניח את התבנית של העוגה בתוך תבנית המים העוגה צריכה להיות עשר דקות על חום של 200 מעלות ואז להנמיך את החום ל-150/160 לכוון שעון לשעה אחרי שעה לכבות ולהשאיר את העוגה כשלוש שעות בתנור שתתקרר לא לפתוח!
אחרי שלוש שעות להוציא את העוגה ולתת לה להתקרר גם מחוץ לתנור ואז להכניס למקרר לילה 
אם רוצים להפוך את העוגה למגש לוקחים את התבנית שמים נייר פרגמנט למטה ומסביב לתבנית משומנת גם את התבנית משמנים
כדי להדביק את הנייר ואז לשפוך את הבלילה...








מאחלות בהצלחה ובתאבון למי שיכין את המתכון!!!
וחג סוכות שמח לכל בית ישראל!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה