בס"ד
ברוכים תהיו בבואכם חברים, מבקריי בלוג יקרים ואהובים💖
בואו ואשתף אתכם במתכון שנראה לי מושלם וקליל להכנה
אז זה הול ככה, סלמון מקורמל על סלט אטריות יפני
חברת "אחוה", יצרנית הטחינה המובילה בישראל, חברה לשף אבי ביטון, ויחד מגישים מנת דג עסיסי וסלט אטריות יפני, בשימוש טחינה גולמית של אחוה.
מנה מנצחת, קלת הכנה ומתאימה לארוחת צהריים או ערב ולאירוח חגיגי.
מצרכים (ל-2 מנות):
2 פרוסות פילה סלמון
2 כפות סילאן
1/4 כפית חרדל
2 כפות סויה
1 כף שמן זית
קורט מלח
קורט פלפל
לסלט:
2 כוסות אטריות ביצים
צרור כוסברה
צרור בצל ירוק
2 גזר חתוך לגפרורים
2 פלפל אדום פרוס דק
1 צ'ילי טרי
חופן בוטנים
ויניגרט:
1/4 כוס טחינה אחוה ללא מלח
2 כפות שמן שומשום
2 כפות סויה
1/2 כפית סוכר
1/4 לימון סחוט
1 כף שמן זית
קורט מלח
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי המשרה של הדג ועוטפים בו את הדג מעל הכיוונים.
צולים את הדג במחבת. בינתיים מכינים סלט מכל חומרי הסלט למעט הבוטנים.
בבלנדר מוט מכינים את הויניגרט, מתבלים את הסלט באמצעותו ומגישים את הדג לצד הסלט עם בוטנים מלמעלה.
וזו התוצאה הטעימה,
ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה!!!
ואם חשקה נפשכם בעוד מתכונים מצולמים ומוצלחים
הצטרפו בלחיצה על הקישור הבא לקבוצת "מתכונים מצולמים"
https://www.facebook.com/groups/1908577209373344/
ותוכלו לצפות במתכונים מצולמים בווידאו ולהשאר תמיד מעודכנים
ברוכים תהיו בבואכם חברים, מבקריי בלוג יקרים ואהובים💖
בואו ואשתף אתכם במתכון שנראה לי מושלם וקליל להכנה
אז זה הול ככה, סלמון מקורמל על סלט אטריות יפני
חברת "אחוה", יצרנית הטחינה המובילה בישראל, חברה לשף אבי ביטון, ויחד מגישים מנת דג עסיסי וסלט אטריות יפני, בשימוש טחינה גולמית של אחוה.
מנה מנצחת, קלת הכנה ומתאימה לארוחת צהריים או ערב ולאירוח חגיגי.
מצרכים (ל-2 מנות):
2 פרוסות פילה סלמון
2 כפות סילאן
1/4 כפית חרדל
2 כפות סויה
1 כף שמן זית
קורט מלח
קורט פלפל
לסלט:
2 כוסות אטריות ביצים
צרור כוסברה
צרור בצל ירוק
2 גזר חתוך לגפרורים
2 פלפל אדום פרוס דק
1 צ'ילי טרי
חופן בוטנים
ויניגרט:
1/4 כוס טחינה אחוה ללא מלח
2 כפות שמן שומשום
2 כפות סויה
1/2 כפית סוכר
1/4 לימון סחוט
1 כף שמן זית
קורט מלח
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי המשרה של הדג ועוטפים בו את הדג מעל הכיוונים.
צולים את הדג במחבת. בינתיים מכינים סלט מכל חומרי הסלט למעט הבוטנים.
בבלנדר מוט מכינים את הויניגרט, מתבלים את הסלט באמצעותו ומגישים את הדג לצד הסלט עם בוטנים מלמעלה.
וזו התוצאה הטעימה,
ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה!!!
ואם חשקה נפשכם בעוד מתכונים מצולמים ומוצלחים
הצטרפו בלחיצה על הקישור הבא לקבוצת "מתכונים מצולמים"
https://www.facebook.com/groups/1908577209373344/
ותוכלו לצפות במתכונים מצולמים בווידאו ולהשאר תמיד מעודכנים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה