דפים

יום ראשון, 11 בנובמבר 2018

מיני סופגניות ריבה וקינמון אפויות בכוסות

בס"ד




ברוכים תהיו בבואכם חברים, מבקריי בלוג יקרים!

חג החנוכה הוא החג שאוטוטו מגיע אלינו לטובה, אז איך אתם הולכים לחגוג אותו יקרים שלי?
אנחנו בע"ה חוגגים חנוכה עם שמרית!
חברת "שמרית" מגישה לרגל חנוכה: 
מיני סופגניות ריבה וקינמון אפויות בכוסות
לרגל חנוכה, מגישה חברת שמרית, יצרנית מוצרי האפייה מהגדולות והמובילות בישראל, מתכון לסופגניות אפויות ביתיות, קלות הכנה ובכוסות! 

הסופגניות במילוי ריבה ובשימוש נטורינה של שמרית, על בסיס שמן קוקוס, תחליף מרגרינה איכותי עשיר לאפייה מנצחת. 
 והרי לפניכם המתכון הנפלא!

מצרכים (לכ- 15 מיני-סופגניות)

לבצק:

3.5 כוסות קמח (500 גרם)
1/2 שקית שמרית (25 גרם)
1/4 כוס + 2 כפות סוכר (75 גרם)
1 כפית מלח
1/2 כוס חלב פושר (120 מ"ל)
2 ביצים
120 גרם נטורינה קוקוס "שמרית" רכה, חתוכה לקוביות

למילוי:
 


400 גרם ריבת תות/פטל

לקישוט:

אבקת סוכר

אופן ההכנה:

בקערת מערבל עם וו לישה מערבלים קלות את הקמח, השמרים, הסוכר והמלח. 
מוסיפים בהדרגה את יתר החומרים ומערבלים במהירות בינונית עד לקבלת בצק רך כ- 8 דקות.  
משמנים מעט את הבצק, מעבירים לקערה מכסים בניילון נצמד ומשהים למנוחה עד הכפלת נפח (כשעה וחצי). 
מניחים כלים אישיים שמתאימים לאפייה בתנור על מגש אפייה, ממלאים כל כלי בריבה.
מעבירים את הבצק שתפח למשטח עבודה מקומח קלות ומחלקים ל- 36 כדורים קטנים.
מקבצים יחד 3 כדורים ומניחים בתוך הכלי מעל הריבה מכסים במגבת ומשאירים לתפוח במשך 30 דקות נוספות.  
אופים בתנור שחומם מראש ל-170מעלות, למשך 25 ל-30 דקות, או עד שהסופגניות תופחות ומזהיבות. 
אם הן משחימות מהר מדי, מכסים את התבניות עם נייר כסף וממשיכים לאפות.  
מצננים (לריבה לוקח זמן להתקרר, אז נזהרים!), זורים את אבקת הסוכר ומגישים.


              חג שמח! 
בהצלחה ובתאבון למי שיכין את המתכון!!!
ואם חשקה נפשכם בעוד מתכונים מצולמים ומוצלחים

הצטרפו בלחיצה על הקישור הבא לקבוצת "מתכונים מצולמים"
https://www.facebook.com/groups/1908577209373344/
ותוכלו לצפות במתכונים מצולמים בווידאו ולהשאר תמיד מעודכנים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה