דפים

יום ראשון, 23 בדצמבר 2018

עוגת שוקולד פרווה

בס"ד

ברוכים תהיו בבואכם חברים, מבקרי בלוג יקרים!!!
בכל שישי לפני כניסתה של שבת המלכה, אני נוהגת להמציא את עצמי מחדש ולפאר את פני המלכה, עם בישולים ומאפים משודרגים.
אז הפעם הכנתי עוגת שוקולד, עוגה שהיא עוגת פרווה ומורכבת סה"כ מ-2 ביצים, עוגה שאני מכינה כמעט בכל שבת, אך הפעם עשיתי לה קישוט עם טוויסט מיוחד ותודו חברים שזה נראה מבטיח וטעים... 
השבוע קיבלתי את מוצרי עלמה לטעימה והחלטתי שאיתם אשדרג את מראה העוגה שלי ובנוסף הנשיקות של חברת אחווה, הוסיפו גם הן חן מיוחד לעוגה...
חברים מדובר בגליליות ללא גלוטן, חברת גילרו יצרנית מותג "עלמה" משיקה סדרת מוצרים חדשה ללא גלוטן. 
ופל ללא גלוטן במילוי קרם בטעם שוקולד ובמילוי קרם בטעם לימון, גלילי ופל במילוי קרם בטעם שוקולד ובמילוי קרם בטעם אגוז, המוצרים, ללא גלוטן, טבעוניים, ללא שמן דקל וללא חומרים משמרים ישווקו תחת מותג "עלמה"



הגליליות התאימו לי מאוד לקישוט העוגה, מאחר והם כשרים פרווה והעוגה שלי גם היא פרווה,עוגה שמתאימה כקינוח בסיום סעודת שבת מלכתא....
אז מה חברים, רוצים מתכון?
מצרפת לכם אותו באהבה
מאחלת בהצלחה ובתאבון למי שיכין את המתכון!!!


מצרכים ל-2 תבניות אינגלישקייק:

2 ביצים גדולות
כוס סוכר
כוס שמן
כוס מיים פושרים
כוס מיים רותחים
2 כוסות קמח תופח
1 כפית שטוחה אבקת סודה לשתיה
4 כפות קקאו
לרוטב השוקולד
חב' שוקולד מריר
כף מחמאה
3-4 כפות מיים רותחים


אופן ההכנה:
ראשית מערבבים את הביצים עם כוס הסוכר
מוסיפים כוס שמן
ו-2 כוסות מים
(כוס מים פושרים ואחר כך את כוס המים הרותחים)
ובסוף את קערת הקמחים הכוללת
2 כוסות קמח תופח
4 כפות קקאו
וכפית סודה לשתיה
מערבבים הכל יחד עד לקבלת תערובת אחידה
התערובת יוצאת דלילה ויוצקים אותה ל-2 תבניות אינגלישקייק
ואופים בתנור שחומם מראש ב180 מעלות למשך 35 עד 40 דקות
במקביל יוצרים רוטב שוקולד
בתוך קערה שמים חבילת שוקולד מריר, כף מחמאה
ו 3-4 כפות מיים חמים מכניסים למיקרוגל להמסה של דקה




כשהעוגות יוצאות חמות מהתנור, מוזגים את הרוטב מעליהן ומסדרים את הגליליות והנשיקות זה לצד זו, או שמקשטים עם כל מה שאהובים...


ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה!!!

הצטרפו בלחיצה על הקישור הבא לקבוצת  "מתכונים מצולמים"
https://www.facebook.com/groups/1908577209373344/
 ותוכלו לצפות במתכונים מצולמים בווידאו ולהשאר תמיד מעודכנים


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה