בס"ד
חברים השבת חלפה לה ואני, אני בוחרת לשתף אתכם במתכון הפרטי שלי, לקיצות הדגים ברוטב פיקנטי.
אצלי המתכון מככב בכל ליל שישי והמחמאות שאני מקבלת עליו מבני ביתי הם רבות.
הקציצות יצאו מדהימים לכן כשמרוצים ממליצים גם לאחרים,ממליצה לכם לנסות את המתכון ,מתכון קל ומהיר להכנה!!!
הסדרה כוללה 6 מוצרים:
פילה אמנון מצופה – עשוי 100% נתח פילה דג (360 גרם, כ-3 נתחים באריזה)
נתחי פילה אמנון מצופה – עשויים 100% נתח פילה שלם ( 400 גרם, כ- 12 יחידות באריזה)
מקלוני דג בציפוי צ'ילי, בטעם חריף מעודן (600 גרם, כ- 20 יחידות באריזה)
מקלוני דג בציפוי צ'יפס, פריך ועסיסי (600 גרם, כ-20 יחידות באריזה)
קציצות דגים (600 גרם, כ-17 יחידות באריזה)
קציצות דגים נורווגיות, מכילות סלמון (600 גרם, כ-17 יחידות באריזה)
אצלי המתכון מככב בכל ליל שישי והמחמאות שאני מקבלת עליו מבני ביתי הם רבות.
הקציצות יצאו מדהימים לכן כשמרוצים ממליצים גם לאחרים,ממליצה לכם לנסות את המתכון ,מתכון קל ומהיר להכנה!!!
ורק שתדעו חברים שחברת דג טוב מבית עוף טוב מקלה עלינו את החיים עם קציצות דג מוכנות וטעימות
קבוצת 'עוף טוב' מתרחבת לענף הדגים.
קבוצת 'עוף טוב' מתרחבת לענף הדגים.
הסדרה כוללה 6 מוצרים:
פילה אמנון מצופה – עשוי 100% נתח פילה דג (360 גרם, כ-3 נתחים באריזה)
נתחי פילה אמנון מצופה – עשויים 100% נתח פילה שלם ( 400 גרם, כ- 12 יחידות באריזה)
מקלוני דג בציפוי צ'ילי, בטעם חריף מעודן (600 גרם, כ- 20 יחידות באריזה)
מקלוני דג בציפוי צ'יפס, פריך ועסיסי (600 גרם, כ-20 יחידות באריזה)
קציצות דגים (600 גרם, כ-17 יחידות באריזה)
קציצות דגים נורווגיות, מכילות סלמון (600 גרם, כ-17 יחידות באריזה)
ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה !!!
לנוחיותכם מצורף כאן המתכון והתמונות המפרטות ,שלב אחרי שלב את הכנתו.
בהצלחה !!!!
מצרכים ל-2 סועדים
6-8 קיצות דג של דג טוב
מטגנים טיגון קל ומוסיפים מעליהם את רסק העגבניות ואז מוסיפים את התבלינים והסוכר
לנוחיותכם מצורף כאן המתכון והתמונות המפרטות ,שלב אחרי שלב את הכנתו.
בהצלחה !!!!
מצרכים ל-2 סועדים
6-8 קיצות דג של דג טוב
2-3 שיני שום
2-3 תפוחי אדמה
2 גמבות
רבע כוס שמן
פילפל חריף ירוק
חופן כוסברה
עלה כרפס
1/4 כפית כמון
כף פפקריקה אדומה
1/4 כפית כורכום
כף מלאה של אבקת מרק פרווה
1/2 כף סוכר
2 קופסאת רסק עגבניות קטנים
אופן ההכנה:
2-3 תפוחי אדמה
2 גמבות
רבע כוס שמן
פילפל חריף ירוק
חופן כוסברה
עלה כרפס
1/4 כפית כמון
כף פפקריקה אדומה
1/4 כפית כורכום
כף מלאה של אבקת מרק פרווה
1/2 כף סוכר
2 קופסאת רסק עגבניות קטנים
אופן ההכנה:
בוזקים שמן לסיר ובמקביל פורסים את הירקות
(תפוחי אדמה,גמבות,פלפל ירוק חריף ושום) ומוסיפים אותם לסיר
מטגנים טיגון קל ומוסיפים מעליהם את רסק העגבניות ואז מוסיפים את התבלינים והסוכר
בוזקים מיים לפי הצורך, בכדי שייכסו את הירקות וייבשלו
אותם ומביאים לרתיחה ואז מוסיפים את הכוסברה והכרפס
לאחר שהירקות מתרככים בבישול , מניחים מעליהם את קציצות הדגים שיישחו בנעימים ברוטב הטעים.
מבשלים את הכל על אש בינונית למשך כחצי שעה ולבסוף טועמים ונהנים.
והרי לכם התוצאה הנפלאה, קציצות של דג משייטות להן ברוטב הפיקנטי והטעים...
אז יאללה חבריםמאחלת בהצלחה ובתאבון לכל מי שיכין את המתכון !!!
ואם חשקה נפשכם בעוד מתכונים מצולמים ומוצלחים
אז יאללה חבריםמאחלת בהצלחה ובתאבון לכל מי שיכין את המתכון !!!
ואם חשקה נפשכם בעוד מתכונים מצולמים ומוצלחים
הצטרפו בלחיצה על הקישור הבא לקבוצת "מתכונים מצולמים"
https://www.facebook.com/groups/1908577209373344/
ותוכלו לצפות במתכונים מצולמים בווידאו ולהשאר תמיד מעודכנים
https://www.facebook.com/groups/1908577209373344/
ותוכלו לצפות במתכונים מצולמים בווידאו ולהשאר תמיד מעודכנים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה