דפים

יום שני, 7 בינואר 2019

עוגיות אגוזי מלך

בס"ד





ברוכים תהיו בבואכם חברים, מבקריי בלוג יקרים!!!
תגידו על מותג מזון הבריאות "GREENY" כבר שמעתם?
והאם ידעתם גם שמותג מזון בריאות GREENY השיק מוצר כעת  חדש קמח אגוזי מלך איכותי?
חברים,מעבר לזה שהקמח איכותי הוא גם בריא יותר ומושלם להכין איתו עוגות, עוגיות, פנקייקים ועוד  

הקמח, מתוצרת חברת "אלפא ג'י אייץ'" האוסטרית, מיוצר מ-100% אגוזי מלך שנבחרו בקפידה, ללא תוספות של חומרים משמרים, צבעי מאכל וחומרי טעם וריח. 
הקמח עשוי מאגוזי מלך שהוצא מהם השמן כ-20% מהקמח הוא סיבים תזונתיים. 
הקמח מעשיר את הטעם והמרקם של מאפים ומאכלים שונים. 
נהוג להוסיפו לכל סוג של קמח מובחר, כך שיחליף 15% - 20% מכמות הקמח במתכון.


כמו שאמרתי כבר קודם, הקמח מתאים לעוגות, עוגיות, מאפים, לביבות, פנקייק ועוד. 
אפשר גם להוסיף כפית ממנו ליוגורט, עם קצת דבש. 
כשר למהדרין בהשגחת בד"צ בית יוסף. 
הקמח מוצע במבצע 1+1 עד סוף חודש פברואר וניתן להשיגו ברשתות טבע ומזון: שקדיה, נקודת טבע, שוק העיר, יוחננוף ובחנויות טבע מובחרות.

וכעת לאחר שהבנתם מיהו ומהן תכונותיו של הקמח הנפלא מצרפת לכם מתכון של לאה זוהר חברתי הבלוגרית איתו תוכלו לפנק את האהובכם!!!

  מצרכים 

500 גרם קמח לבן 
1 כפית תמצית וניל 
100 גרם קמח אגוזי מלך של GREENY  
200 גרם חמאה (לטבעונים - נטורינה קוקוס) 
200 מ"ל שמן אגוזי מלך של GREENY 1/4 
כפית קינמון 
1 כפית אבקת אפייה 
150 גרם אבקת סוכר 
100 גרם פקאן גרוס דק (לא טחון)
אופן ההכנה 

לערבב את כל החומרים היבשים, להוסיף חמאה (או נטורינה) ושמן אגוזי מלך, לעבד לבצק רך ונעים. 
לעטוף בניילון נצמד ולצנן במקרר שעה. 
לרדד את הבצק בין שני דפים של נייר אפייה, לקרוץ עוגיות. 
להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה לא משומן ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות כ-20 דקות. 
להשגיח שהעוגיות לא ייחרכו. 
העוגיות נותרות בהירות גם בסיום האפייה. 
לפרטים: https://www.greenyisrael.com
ואם חשקה נפשכם בעוד מתכונים מצולמים ומוצלחים
הצטרפו בלחיצה על הקישור הבא לקבוצת "מתכונים מצולמים"
https://www.facebook.com/groups/1908577209373344/
ותוכלו לצפות במתכונים מצולמים בווידאו ולהשאר תמיד מעודכנים











אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה