ברוכים אתם בבואכם חברים מבקריי בלוג יקרים!
והפעם החלטתי למלא בצק שמרים בגבינה גרוזינית והתוצאה פשוט היתה מדהימה וכל כך טעימה, כולנו התמכרנו ולא יכולנו להפסיק לנשנש אחת אחרי השנייה חיסלנו אותן ולמי לא נשאר ? לנהוראי שקם מהשינה ולא הפסיק ליילל מדוע רק לו לא נשארה לחמניה...
וכעת נעבור למתכון הכל כך קל להכנה
מצרכים:
שתיים וחצי כוסות קמח ...
כף שמרים יבשים
כפית סוכר
כפית מלח
1/4 כוס שמן זית בערך
3/4 כוס מיים חמים (180מ"ל)
למילוי
בערך 100 גרם גבינה גרוזינית מגורדות או כל גבינה שאוהבים...
אופן ההכנה :
תחילה לערבב את החומרים היבשים
ואז להוסיף את השמן והמיים לעבד את המצרכים לבצק להתפיח כ- 45 דקות, לחלק את הבצק לשלושה חלקים ללוש ליצור ארבעה עד שישה כדורים ולהתפיח עוד כ 20 דקות.
כל כדור לפתוח מעט בעזרת האצבעות ולמלא בגבינה מגורדת בינתיים לחמם תנור ל 180 מעלות.
להבריש כל כדור בביצה ומעט שמן
ניתן להבריש במעט רוטב פסטו למי שאוהב
ומעליו לפזר שומשום וכל מה שאוהבים, לאפות כ 15 דקות עד שהלחמניות מזהיבות...
והרי לכם התוצאה לחמניות מושלמות ממולאות בגבינה
שכשפותחים אותן באמצע רואים את הגבינה הנמסה...
ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה