בס"ד
ברוכים תהיו בבואכם חברים, מבקריי בלוג יקרים❗
אז הפעם לכבוד שבת המלכה החלטתי לפנק את בני בייתי בעוגת קרמבו מושלמת שהכנתי סה"כ מ 2 ביצים
הוגה יצאה משגעת ולכן החלטתי לשתף אתכם במתכון של ניקי...
בהצלחה ובתאבון למי שיכין את המתכון❗
מצרכים:
2 ביצים
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
3 כפות אבקת שוקולית
80 מ”ל שמן (שליש כוס)
80 מ”ל שמנת מתוקה (שליש כוס)
100 ג’ קמח (שלושת רבעי כוס)
למוס:
500 מ”ל שמנת מתוקה 38% 80 ג’ אינסטנט וניל (4 כפות) 120מ”ל חלב (חצי כוס)
כפית תמצית וניל
קרם שוקולד:
150 מ”ל שמנת מתוקה 32% (חצי כוס + 2 כפות)
ברוכים תהיו בבואכם חברים, מבקריי בלוג יקרים❗
אז הפעם לכבוד שבת המלכה החלטתי לפנק את בני בייתי בעוגת קרמבו מושלמת שהכנתי סה"כ מ 2 ביצים
הוגה יצאה משגעת ולכן החלטתי לשתף אתכם במתכון של ניקי...
בהצלחה ובתאבון למי שיכין את המתכון❗
מצרכים:
2 ביצים
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
3 כפות אבקת שוקולית
80 מ”ל שמן (שליש כוס)
80 מ”ל שמנת מתוקה (שליש כוס)
100 ג’ קמח (שלושת רבעי כוס)
למוס:
500 מ”ל שמנת מתוקה 38% 80 ג’ אינסטנט וניל (4 כפות) 120מ”ל חלב (חצי כוס)
כפית תמצית וניל
קרם שוקולד:
150 מ”ל שמנת מתוקה 32% (חצי כוס + 2 כפות)
150 ג’ שוקולד מריר
אופן ההכנה:
ראשית יש לחמם תנור ל 180 מעלות.
ואז להקציף את הביצים והסוכר למשך דקה,
להוסיף את השמן, השמנת, אבקת השוקולית ולבסוף את הקמח.
להקציף במהירות נמוכה עד ליצירת לבלילה אחידה וחלקה.
לשמן תבנית ואז להעביר את הבלילה ולאפות כ-20 דקות ולשים בצד בכדי שיתקרר.
להקציף את השמנת, החלב והאינסטנט פודינג עד ליצירת מוס יציב, למרוח את המוס באופן שווה על העוגה שיצאה מהתנור והתקררה ומעל לשפוך את השוקולד המומס ולהקפיא לשעה.
אופן ההכנה:
ראשית יש לחמם תנור ל 180 מעלות.
ואז להקציף את הביצים והסוכר למשך דקה,
להוסיף את השמן, השמנת, אבקת השוקולית ולבסוף את הקמח.
להקציף במהירות נמוכה עד ליצירת לבלילה אחידה וחלקה.
לשמן תבנית ואז להעביר את הבלילה ולאפות כ-20 דקות ולשים בצד בכדי שיתקרר.
להקציף את השמנת, החלב והאינסטנט פודינג עד ליצירת מוס יציב, למרוח את המוס באופן שווה על העוגה שיצאה מהתנור והתקררה ומעל לשפוך את השוקולד המומס ולהקפיא לשעה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה