בס"ד
חברים שלי איזה כייף שקפצתם,
רוצה הפעם לשתף אתכם במתכון מיוחד, קל להכנה וטעים בטרוף פשוט עונג צרוב.
כל זה בכדי לפנק לפנק ...שוטטתי באינטרנט ומצאתי מתכון מצוין,
בוואריה בקלי קלות מאת: משה פיסו
ולכן לכם אני ממליצה באהבה ואתכם משתפת בשמחה !!!
לנוחיותכם מצורף כאן המתכון והתמונות המפרטות ,
שלב אחרי שלב את הכנתו.
בהצלחה !!!!
מצרכים :
2 ביצים
2 כפות סוכר
2 כוסות חלב
שקית ג´לטין
2 שמנת מתוקה
סירופ שוקולד
אגוזים קצוצים
חברים שלי איזה כייף שקפצתם,
רוצה הפעם לשתף אתכם במתכון מיוחד, קל להכנה וטעים בטרוף פשוט עונג צרוב.
כל זה בכדי לפנק לפנק ...שוטטתי באינטרנט ומצאתי מתכון מצוין,
בוואריה בקלי קלות מאת: משה פיסו
בני ביתי ממש אהבו ... אפרופו העוגה יוצאת נהדר ושימו לב יש בה רק 2 ביצים
שימו לב המתכון נטול גלוטן.
שימו לב המתכון נטול גלוטן.
ולכן לכם אני ממליצה באהבה ואתכם משתפת בשמחה !!!
לנוחיותכם מצורף כאן המתכון והתמונות המפרטות ,
שלב אחרי שלב את הכנתו.
בהצלחה !!!!
מצרכים :
2 ביצים
2 כפות סוכר
2 כוסות חלב
שקית ג´לטין
2 שמנת מתוקה
סירופ שוקולד
אגוזים קצוצים
אופן ההכנה:
תחילה שופכים לקלחת את החלב + ג´לטין +
סוכר ומביאים לרתיחה תוך כדי בחישה מתמדת,
סוכר ומביאים לרתיחה תוך כדי בחישה מתמדת,
נוקשה, ואת החלמונים בוחשים היטב.
מקציפים בקערה נפרדת את השמנת מתוקה ומוסיפים
אותה בתנועות קיפול לקצף החלבונים.
את החלמונים מוסיפים לקלחת עם החלב שהתקרר
מקציפים בקערה נפרדת את השמנת מתוקה ומוסיפים
אותה בתנועות קיפול לקצף החלבונים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה