יום חמישי, 5 במאי 2016

הפיתה הראשונה שלי...

בס"ד



הי חברים לכבוד החג שמתקרב ובא....
תרשו לי לשתף אתכם במוצר הנפלא שמציגה חברת "הטחנות הגדולות של א"י העצמאות אריזה חגיגית לקמח חיטה לבן בהיר עם מתכון להכנת פיתה ישראלית, וקופסת פח מהודרת בעיצוב רטרו ועליה המנון המדינה לכבוד יום העצמאות, הקמח הלבן שוב לובש חג! 
טחנת הקמח הוותיקה "הטחנות הגדולות של א"י" מחיפה מציעה אריזה חגיגית לקמח חיטה לבן בהיר, עם איור מקסים בסגנון רטרו וברכה לחג עצמאות שמח!




מחיר אריזת קמח: 5-3 ₪ (לאריזה של 1 ק"ג).





כמו כן, על האריזה גם מתכון מיוחד וקל להכנת פיתה ישראלית רכה וטעימה – כזו שחגיגת המנגל הישראלית המסורתית לא תהיה שלמה בלעדיה.
בנוסף, לכבוד יום העצמאות השיקה "הטחנות הגדולות של א"י" מהדורה מוגבלת של קופסאות פח בעיצוב ישראלי נוסטלגי התואם לאריזת הקמח, עם מילות "התקווה".
 
את הקופסה אפשר להניח דרך קבע על מדף במטבח לאחסון נוח ופרקטי של הקמח ולדקורציה מקסימה במטבח.



מחיר קופסת פח מהודרת: 15 ש״ח ברכישה בטחנה.
ברשתות השונות - יש להתעדכן במבצעים.
מוצרי החברה כשרים בהשגחת הרבנות הראשית חיפה, ובכשרות מהודרת של של בד"צ העדה החרדית ירושלים.

להלן המתכון להכנת פיתה ישראלית המוצג על גבי אריזת הקמח
המתכון מתאים להכנת 12 פיתות רגילות או 24 פיתות קטנות.
אני הכנתי את המתכון, חברים כדאי לכם לנסות את המתכון ,
מתכון קליל וטעים להכנה!!!
 ולכן לכם אני ממליצה באהבה ואתכם משתפת בשמחה !!!
 לנוחיותכם מצורף כאן המתכון והתמונות המפרטות ,שלב אחרי שלב את הכנתו.

     בהצלחה !!!!

וזה המתכון,


חומרים :


770 גרם (5.5 כוסות) קמח לבן בהיר 






1 כף + 1 כפית שמרים יבשים
1 כפית סוכר 
2 כפיות מלח
480 מ"ל (2 כוסות) מים חמימים


אופן ההכנה  :


























  



שמים קמח, שמרים, סוכר ומים בקערת מיקסר.
לשִׁים במהירות נמוכה בעזרת וו לישה במשך דקה אחת
לאיחוד החומרים.



    מוסיפים את המלח ומגבירים את מהירות המיקסר לבינונית,



  ממשיכים ללוש 7-5 דקות, עד לקבלת בצק חלק וגמיש.




מחלקים את הבצק ל-12 חלקים שווים (או ל-24 לפיתות קטנות) ומעצבים כל חלק לכדור חלק.
מניחים את הכדורים על נייר אפייה משומן, משמנים קלות את הכדורים ומכסים במגבת לחה למשך 10-5 דקות.





מרדדים כל עיגול לדסקית שטוחה, מניחים את הפיתה השטוחה על משטח מקומח קלות ומכסים במגבת חדשה יבשה כדי למנוע התייבשות,מניחים במקום חמים ל-45 דקות.



מחממים תנור ל-230 מעלות, מניחים את הפיתות על אבן שמוט או על תבנית חמה ואופים כ-5 דקות עד שהתחתית זהובה והפיתה תפוחה, 


   מוציאים מהתנור ומכסים מיד במגבת נקייה יבשה.




והנה לפניכם המוצר המוגמר ,ממש עוד לפני שחוסל...
מאחלת בהצלחה ובתאבון לכל מי שיכין את המתכון !!!








אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger