בס"ד
ברוכים תהיו בבואכם...
חברים אז הרשו לי להציג בפניכם את היצירה הנפלאה של בעלי...
אז הכל התחיל בשישי בבוקר, בעודי מתחילה לבשל, הוא החליט שהוא מגרש אותי מהמטבח ולוקח עליו פיקוד...
אז הוא לקח עוף שלם טרי (עוף ללא אנטיביוטיקה והורמונים, טבעוף של שופרסל)הוסיף לו תערובת תיבול גריל לעוף של שופרסל ועוד כמה פרודוקטים והכניס הכל למולטי רוסטר של פוד אפיל...
תקשיבו, הסיר הזה הוא ממש מהפכה, מהפכה של בריאות במטבח, הסוד הטבעי לצליה מושלמת ללא תוספת מלח, פטנט יחודי לצליה באמצעות החום היחודי של המלח.
ללא מגע של המלח כולל מכסה ארמטי המאפשר הכנסת נוזלים ותיבול דרך המיקרו חור במהלך הבישול ציפוי אבן שיש
יתרונות הסיר:
ללא מגע מלח, ללא שמן,המלח תורם לפיזור חום אחיד
סוגר את הבשר ומונע התיבשות מגביר חום ומאפשר צלייה אידיאלית
שומר על טעמו הטבעי של המזון ...
וכעת אצרף לכם את המתכון לעוף המושלם שיצא...
מצרכים ל - 4 סועדים
עוף שלם(אנחנו השתמשנו בעוף ללא אנטיביוטיקה של שופרסל)
עד 250 גר' מלח גס (לפיזור בתעלה של המולטירוסטר)
תערובת לתיבול גריל עוף(שופרסל)
12 תפוחי אדמה קטנים ולא קלופים
בצל גדול קלוף ופרוס לפרוסות
כף שמן זית לתיבול של העוף
וחופן כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
ראשית יש לפזר בתעלה של המולטירוסטר את המלח הגס,לפזר באופן אחיד
לאחר מכן לערבב את השמן זית עם התערובת לתיבול גריל עוף
ולעסות את העוף השלם בתמיסה שנוצרה...
להניח בתוך הסיר את התפודים, מעליהם להניח את העוף ומעל זה את פרוסות הבצל...
מחממים תנור ל-200 מעלות וכשהתנור חם מכניסים את היצירה לבישול של שעה לערך...
העוף מוכן כאשר נועצים בו שיפוד עץ וכל הנוזלים שיוצאים ממנו צלולים לחלוטין.
וזו היצירה הנפלאה, מייד לכשיצאה מהתנור החם ועליה פיזרנו חופן של כוסברה קצוצה...
וזו היתה ארוחת השבת....
מאחלת בהצלחה ובתאבון למי שיכין את המתכון!!!
ברוכים תהיו בבואכם...
חברים אז הרשו לי להציג בפניכם את היצירה הנפלאה של בעלי...
אז הכל התחיל בשישי בבוקר, בעודי מתחילה לבשל, הוא החליט שהוא מגרש אותי מהמטבח ולוקח עליו פיקוד...
אז הוא לקח עוף שלם טרי (עוף ללא אנטיביוטיקה והורמונים, טבעוף של שופרסל)הוסיף לו תערובת תיבול גריל לעוף של שופרסל ועוד כמה פרודוקטים והכניס הכל למולטי רוסטר של פוד אפיל...
תקשיבו, הסיר הזה הוא ממש מהפכה, מהפכה של בריאות במטבח, הסוד הטבעי לצליה מושלמת ללא תוספת מלח, פטנט יחודי לצליה באמצעות החום היחודי של המלח.
ללא מגע של המלח כולל מכסה ארמטי המאפשר הכנסת נוזלים ותיבול דרך המיקרו חור במהלך הבישול ציפוי אבן שיש
יתרונות הסיר:
ללא מגע מלח, ללא שמן,המלח תורם לפיזור חום אחיד
סוגר את הבשר ומונע התיבשות מגביר חום ומאפשר צלייה אידיאלית
שומר על טעמו הטבעי של המזון ...
וכעת אצרף לכם את המתכון לעוף המושלם שיצא...
מצרכים ל - 4 סועדים
עוף שלם(אנחנו השתמשנו בעוף ללא אנטיביוטיקה של שופרסל)
עד 250 גר' מלח גס (לפיזור בתעלה של המולטירוסטר)
תערובת לתיבול גריל עוף(שופרסל)
12 תפוחי אדמה קטנים ולא קלופים
בצל גדול קלוף ופרוס לפרוסות
כף שמן זית לתיבול של העוף
וחופן כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
ראשית יש לפזר בתעלה של המולטירוסטר את המלח הגס,לפזר באופן אחיד
לאחר מכן לערבב את השמן זית עם התערובת לתיבול גריל עוף
ולעסות את העוף השלם בתמיסה שנוצרה...
להניח בתוך הסיר את התפודים, מעליהם להניח את העוף ומעל זה את פרוסות הבצל...
מחממים תנור ל-200 מעלות וכשהתנור חם מכניסים את היצירה לבישול של שעה לערך...
העוף מוכן כאשר נועצים בו שיפוד עץ וכל הנוזלים שיוצאים ממנו צלולים לחלוטין.
וזו היצירה הנפלאה, מייד לכשיצאה מהתנור החם ועליה פיזרנו חופן של כוסברה קצוצה...
וזו היתה ארוחת השבת....
מאחלת בהצלחה ובתאבון למי שיכין את המתכון!!!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה