בס"ד
ברוכים תהיו בבואכם....
כל פעם אני מחפשת להמציא מחדש את עצמי במטבח ולפרגן לבני ביתי, עם ארוחת צהריים שתשאיר להם טעם של עוד...
והפעם את ההשראה למתכון קיבלתי משיר שכנתי.
ביום שלפני הכנת התבשיל, טיפסתי במדרגות בדרך לביתי ומביתה של שיר, עלו ניחוחות של תבשילים מפתים, אז דפקתי בדלתה ושאלתי אותה "תגידי שירוש מה בדיוק את מכינה?" והיא ענתה שהיא מכינה תבשיל כבדים עם פיטריות ביין לבעלה...
ומאותו רגע בראשי כבר התחילה להתבשל ארוחת הצהריים שאותה אכין לילדיי ביום המחר...
מה אומר לכם חברים, הארוחה הייתה פשוט סיפור הצלחה...
הילדים פשוט טרפו את המנה והרי אין יותר מזה לאמא, אשר גורמת לילדיה להיות שבעים ומרוצים ולהשאיר להם חיוך על הפנים...
סיבוב של שמן קנולה בסיר
בצל גדול פרוס לרצועות
חבילת כבדי עוף
פטריות טריות /פטריות מקופסאת שימורים פרוסות לרצועות
כף אבקת מרק עוף
אני הוספתי כף של סילאן
1/4 כפית פפריקה בשמן
1/4 כפית כורכום
(על היין אני וויתרתי הפעם)
אופן ההכנה
ברוכים תהיו בבואכם....
כל פעם אני מחפשת להמציא מחדש את עצמי במטבח ולפרגן לבני ביתי, עם ארוחת צהריים שתשאיר להם טעם של עוד...
והפעם את ההשראה למתכון קיבלתי משיר שכנתי.
ביום שלפני הכנת התבשיל, טיפסתי במדרגות בדרך לביתי ומביתה של שיר, עלו ניחוחות של תבשילים מפתים, אז דפקתי בדלתה ושאלתי אותה "תגידי שירוש מה בדיוק את מכינה?" והיא ענתה שהיא מכינה תבשיל כבדים עם פיטריות ביין לבעלה...
ומאותו רגע בראשי כבר התחילה להתבשל ארוחת הצהריים שאותה אכין לילדיי ביום המחר...
מה אומר לכם חברים, הארוחה הייתה פשוט סיפור הצלחה...
הילדים פשוט טרפו את המנה והרי אין יותר מזה לאמא, אשר גורמת לילדיה להיות שבעים ומרוצים ולהשאיר להם חיוך על הפנים...
כשנהנים אז משתפים זוכרים?
חברים כדאי לכם לנסות את המתכון ,מתכון קליל וטעים ומהיר להכנה!!!
ולכן לכם אני ממליצה באהבה ואתכם במתכון משתפת בשמחה !!!
לנוחיותכם מצורף כאן המתכון והתמונות המפרטות ,שלב אחרי שלב
את הכנתו.
בהצלחה !!!!
מצרכים
בצל גדול פרוס לרצועות
חבילת כבדי עוף
פטריות טריות /פטריות מקופסאת שימורים פרוסות לרצועות
כף אבקת מרק עוף
אני הוספתי כף של סילאן
1/4 כפית פפריקה בשמן
1/4 כפית כורכום
(על היין אני וויתרתי הפעם)
אופן ההכנה
ראשית יש לצלות את הכבדים ללא שמן, להוציא מהסיר ולהניח בצד
במקביל לטגן בשמן את הבצל עד להזהבה ולהוסיף את הפיטריות
להוסיף כף סילאן
להוסיף את התבלינים ולערבב היטב
להוסיף את הכבדים הצלויים ולערבב היטב, לכסות את הסיר ולהשאיר לבישול על אש קטנה לעוד כ-5 עד 10 דקות....
והרי לכם התוצאה הנפלאה כבדים עם פיטריות ובצל שהונחו על מצע של פתיתים ואיטריות...
ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה!!!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה