יום רביעי, 1 בנובמבר 2017

תגידו מזל טוב לגאיה once in a Lifetime

בס"ד



ברוכים תהיו בבואכם חברים, מבקריי בלוג יקרים!!!

גן האירועים "גאיה" חוגג 8 חורפים והשיק תפריט חדש בניצוחו של השף דוד גדג' ויכלול מגוון מנות עשירות עם השפעות קולינריות מהארץ ומהעולם.  
התפריט החדש מכיל מנות פרי פיתוחו של השף גדג' אשר את ההשראה שואב מהעולם כמו ומאהבתו לאוכל טוב . 
הקו המנחה בהרכבת התפריט לגאיה הוא המחשבה על מגוון רחב של טעמים ייחודיים והתאמתם לחיך הישראלי .    
אנחנו היינו שם  ומביאים לכם תמונות שיערבו לחיכם ובטוחני שיגרמו 
גם לכם לרצות לערוך את הארוע הבא שלכם שם!!!
בין המנות החדשות :


                                              קרדיט צילום :לבנה רייזר

פטריות פורטובלו - במילוי צלעות עגל קצוצות בקראסט בוטנים על מצע ריזוטו שמנת פטריות




קרדיט צילום :לבנה רייזר
smoke salmon - טאפס סלמון מעושן על מצע סלט גווקאמולי בעיטור קוויאר שחור, תבשיל קציצות לוקוס ברוטב חריימה חורפי



               קרדיט צילום :לבנה רייזר














ביף וולינגטון – מאפה בשר עגל חלב בציר בקר ויין אדום .
סשימי סלמון - המוגש על סלט שורשים אסייתי ונגיעות רוטב על בסיס ואסאבי
סיגר סלמון ״ספינג״- מאפה במילוי סלמון ותרד על קרם לימון כבוש וארטישוק
איסטנבול הקטנה- שווארמה פרגית קצוץ על הסכין מוגשת על פיתה קראנץ׳ בתוספת טחינה וסומק
קנלוני עגל - בציר ירקות מוגש על רוטב שמנת ערמונים ובטטה
מנה טבעונית – המבורגר פורטובלו במילוי ירקות מוקפצים 



    קרדיט צילום :לבנה רייזר




               קרדיט צילום :לבנה רייזר

גן האירועים "גאיה" בבעלות אנשי העסקים שחר כחלון, אבי תם ודורון עטיה ושוכן בלב שמורת טבע נדירה ופורחת. 



מיקומו, בלב גבעות הכורכר הפסטורליות של בית עובד, ומעניק למבקרים בו תחושה כאילו הם נמצאים בטוסקנה או באחד מאיי יוון האקזוטיים. העיצוב הכפרי והביתי עם נגיעות מודרניות מהווה תפאורה מושלמת לכל סוג אירוע ומטבח שף משובח המאופיין בטעמים מובהקים ומוקפדים, הופך את המאורע לחגיגה מושלמת הפועלת על כל החושים. גאיה משתרע על שטח נרחב המאפשר באמצעות העיצוב המתאים לקיים אירועים מכל סוג והיקף. 
ניתן לארח ברווחה ובנוחות בין 200 ל-1,200 מוזמנים במסגרת אירועים פרטיים ועד 2,000 איש במסגרת אירועי חברה וכנסים. גאיה מצוידת ב"מתחם חכם". 
ניתן להתאים את החלל בהתאם לסוג האירוע וכמות האורחים, וזאת בזכות האלמנטים המודולריים והניידים, שמאפשרים לשנות את אופי החלל בהתאם לצורכיכם הייחודיים של האורחים.  
מרחב האירוח מקורה וממוזג ולפיכך ניתן לקיים בו אירועים בכל עונות השנה.
כתובת : גן האירועים גאיה , רחוב האלופים 7 נס ציונה טלפון: 072-2132772

gaya-garden.co.il

לקראת עונת חתונות החורף שחר כחלון מבעלי "גאיה" מעניק טיפים לבחירת אולם לאירוע: 
שחר כחלון: 
"חשובה שימת לב לכל הפרטים. החל מהפרטים הטכניים ועד לרמת השירות והתנאים שניתנים במקום. כל אלה יבטיחו אירוע עם מינימום תקלות אפשריות ומקסימום תמורה להשקעה שלכם באירוע החשוב בחייכם":
* לאולמות רבים אין רישיון עסק, עובדה אשר יכולה לסכן את קיום האירוע כולו. 
לא אחת קרו מקרים אשר בדקה ה-90 אולם נסגר מהסיבה הזאת ולעיתים אף לא החזירו את הכסף למי ששריין ושילם מראש על תאריך מסוים.
*גישה מלאה לנכים – נשמע כמו דבר טריוויאלי, אך ישנם מקומות שאינם מותאמים לאנשים בעלי מוגבלויות. 
חשוב לשים לב לדרכי גישה נוחות למקום וכמובן לשירותים מותאמים לנכים.
* חשוב שתהיה חנייה סלולה וסדרנים בחנייה.
*חשוב שתהיה אבטחה בכניסה למקום (לגן/אולם) במהלך כל האירוע.
* סקיצת הושבה של האולם ושירות ממוחשב להושבת האורחים.
* יש לוודא שקיים גנראטור חירום אשר מבטיח המשך תקין של האירוע במקרה של הפסקת חשמל.
* צריך לוודא שתהיה באולם מערכת אל-פסק אשר מונעת הפסקה של המוסיקה במקרה של תקלה בחשמל.
* עזרה ראשונה + ערכת החייאה – על פי חוק דפיברילטור שנחקק ב2014, חובה להציב מכשיר החייאה במקומות ציבוריים. מרבית אולמות האירועים טרם הצטיידו במכשיר היקר הנ"ל, אשר יכול להציל חיים.
* לפני האירוע חשוב לקיים פגישת היכרות עם השף ומנהל האירועים למטרת טעימות ותיאום ציפיות ממהלך האירוע ולברר האם יש למקום תעודת כשרות מלאה (למי שהעניין חשוב לו).
* צוות ניהול אירועים מקצועי ומיומן הכולל מנהלי אירוע, דיילות, ברמנים ומלצרים.
* ערכת חופה- יין לקידוש וכוס לשבירה בחופה.
* מיזוג אוויר בחלל האולם, בשירותים ובמחלקות המטבח.
* חדר התארגנות הכולל: מקלחת, שירותים, ספות להתרגעות.
* כספת לצ'קים. 




once in a Lifetime
                                  












































אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger