בס"ד
ברוכים אתם בכניסתכם חברים, מבקריי בלוג אהובים!
אתמול יצא לי לצפות בטלויזיה בתוכנית האפיה של שי לי והתלהבתי ממתכון קל ומהיר להכנה המשלב בתוכו את חומר הגלם האהוב עליי וזהו הקוקוס כמובן.
ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה !!!
מצורף כאן המתכון והתמונות המפרטות שלב אחרי שלב את הכנתו.
בהצלחה !!!!
המצרכים ל כ-15 עוגיות:
2 כוסות ושני שליש (200 גרם) קוקוס טחון
1 כוס (200 גרם) סוכר
2 חלבונים מביצים גדולות
1 כפית תמצית וניל אמיתית
אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים ולשים את העיסה בידיים עד שכל הקוקוס דביק.
ברוכים אתם בכניסתכם חברים, מבקריי בלוג אהובים!
אתמול יצא לי לצפות בטלויזיה בתוכנית האפיה של שי לי והתלהבתי ממתכון קל ומהיר להכנה המשלב בתוכו את חומר הגלם האהוב עליי וזהו הקוקוס כמובן.
טיילתי לי באינטרנט ומצאתי מייד את המתכון וכמובן שהכנתי אותו לבני ביתי!
המתכון פשוט וקל אז למי שמעוניין לפנק את אוהביו ולהמתיק את יומם...ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה !!!
מצורף כאן המתכון והתמונות המפרטות שלב אחרי שלב את הכנתו.
בהצלחה !!!!
המצרכים ל כ-15 עוגיות:
2 כוסות ושני שליש (200 גרם) קוקוס טחון
1 כוס (200 גרם) סוכר
2 חלבונים מביצים גדולות
1 כפית תמצית וניל אמיתית
אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים ולשים את העיסה בידיים עד שכל הקוקוס דביק.
זה נראה כאילו העיסה לא מתאחדת לבצק, אבל זה בסדר.
בידיים מעט רטובות יוצרים כדורים דחוסים בקוטר 3 וחצי ס"מ.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה