יום שבת, 21 באפריל 2018

עוגת שוקולד פרווה עם 2 ביצים

בס"ד

זוהי עוגת השבת שכיכבה בשבת אצלנו...
חברים ברוכים תהיו בבואכם לבקר בבלוג המשתף שלנו!
האמת שלאחרונה העוגה הזו מככבת ומפארת את שולחן השבת שלנו ואחריי שאחותי וילדיה טעמו אותה אצלנו היא מככבת גם אצלהם כל שבת.
בשישי האחרון הבן הגדול קיבל הזמנה מחברה שלו לעשות שבת אצלה.

בתחילה קצת התבאסתי שהוא לא נשאר איתנו לשבת אך מייד התעשתתי והכנתי 2 תבניות של עוגות שוקולד ושלחתי אתו בכדי להמתיק את השבת.
בצאת השבת קיבלתי הודעה בווצאפ מהחברה המקסימה של אביעד "גליתוש העוגה הייתה טעימה בטירוף וחוסלה מייד כי כולם אהבו"
אז מה,רוצים מתכון?
מצרפת לכם אותו באהבה
מאחלת בהצלחה ובתאבון למי שיכין את המתכון!!!


מצרכים ל-2 תבניות אינגלישקייק:



2 ביצים גדולות
כוס סוכר
כוס שמן
כוס מיים פושרים
כוס מיים רותחים
2 כוסות קמח תופח
1 כפית שטוחה אבקת סודה לשתיה
4 כפות קקאו

לרוטב השוקולד
חב' שוקולד מריר
כף מחמאה
3-4 כפות מיים רותחים

אופן ההכנה:



ראשית מערבבים את הביצים עם כוס הסוכר 
מוסיפים כוס  שמן 
 ו-2 כוסות מים 
(כוס מים פושרים ואחר כך את כוס המים הרותחים)





ובסוף את קערת הקמחים  הכוללת 
2 כוסות קמח תופח
4 כפות קקאו 
וכפית סודה לשתיה








































































מערבבים הכל יחד עד לקבלת תערובת אחידה




התערובת יוצאת דלילה ויוצקים אותה ל-2 תבניות אינגלישקייק
ואופים בתנור שחומם מראש ב180 מעלות למשך 35 עד 40 דקות
במקביל יוצרים רוטב שוקולד




בתוך קערה שמים חבילת שוקולד מריר, כף מחמאה
ו 3-4 כפות מיים חמים מכניסים למיקרוגל להמסה של דקה



כשהעוגות יוצאות חמות מהתנור מוזגים את הרוטב מעל ומפזרים סוכריות ציבעוניות ואגוזים או כל מה שאהובים...












ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה!!!
הצטרפו בלחיצה על הקישור הבא לקבוצת  "מתכונים מצולמים"

https://www.facebook.com/groups/1908577209373344/
 ותוכלו לצפות במתכונים מצולמים בווידאו ולהשאר תמיד מעודכנים




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger