יום ראשון, 10 בינואר 2016

פורלים, פורלים, פורלים על מצע של ירקות ציבעוניים

בס"ד




חברים השבת חלפה לה ואני, אני בוחרת לשתף אתכם במתכון הפרטי שלי ,

לדגי פורל על מצע של ירקות בצבעים.

​אצלי המתכון מככב מידי פעם בליל שישי והמחמאות שאני מקבלת עליו מבני ביתי

הם רבות .

לכן כשמרוצים ממליצים גם לאחרים,

ממליצה לכם לנסות את המתכון ,מתכון קל ומהיר להכנה!!!

ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה !!!

לנוחיותכם מצורף כאן המתכון והתמונות המפרטות ,שלב אחרי שלב את הכנתו.




בהצלחה !!!!





מצרכים ל-4 סועדים 

















4 פרוסות של  סטייק פורל ים תיכוני (אני השתמשתי בפורל של בלדי)

2-3 שיני שום פרוסים

 15 -10 תפודים שלמים ומבושלים במיקרו

2 גמבות פרוסות לרצועות 

תפוח אדמה מתוק פרוס 

רבע כוס שמן זית

פילפל חריף ירוק למי שאוהב חריף

חופן כוסברה קצוצה

עלה בזיליקום טרי

1/4 כפית כמון

כף פפריקה אדומה

1/4 כפית כורכום

כף מלאה של אבקת מרק פרווה

אופן ההכנה: 
















בוזקים שמן לתבנית מכוסה בנייר כסף














ובמקביל  מוסיפים את התבלינים השום ועלה הבזיליקום















מוסיפים את חופן הכוסברה הקצוצה















קולפים ופורסים את הירקות בקולף לפרוסות דקות ומוסיפים לתערובת



תחילה את התפוח אדמה המתוק...















לאחר מכן את הגמבות













מוסיפים כף אבקת מרק ומערבבים הכל
















במקביל את התפודים שוטפים ואז מכניסים לשקית

קושרים ומבשלים כ-12 ד' במיקרו














פותחים את אריזת הפורלים 





















מוסיפים את התפודים המבושלים לתערובת וגם את דגי הפורל ומעל 

לכל בוזקים מעט לימון ומעט שמן זית.















את התבנית כולה שולחים  להתבשל בתנור על 200 מעלות לכחצי 

שעה עד 40 ד'.






והרי לכם התוצאה הנפלאה, פורלים שנחים להם בצלחת בנעימים לצד הירקות הטעימים ...

מאחלת בהצלחה ובתאבון לכל מי שיכין את המתכון !!!


ממני אליכם קצת מידע על הפורל שאיתו הוכנה המנה



חדש בישראל: סטייק פורל ים נורבגי

פורל-ים נורבגי הנו דג ממשפחת הסלמון אשר מגיע היישר מהפיורדים הידועים של נורבגיה, צבעו אדמדם ובשרו עסיסי הודות לתכולת השומן הבריא. הדג עשיר בחומצות שומן מסוג אומגה 3, אשר מיוחסות להן השפעות בריאותיות חיוביות. בנוסף: 100% דג!, לא מעובד!, ללא כימיקלים!, ללא תוספת מים!.

ישנו קונצנזוס ציבורי לגבי הערך הבריאותי הגבוה שבאכילת דגים. מחקרים אחרונים בתחום הוכיחו קשר בין צריכת דגים ובין ירידה באחוזי הסיכון למחלות לב, שבץ ואלצהיימר. כיום פורל ים נחשב מזון עשיר בחלבון ודל בשומן רווי. בקרוב יושק המוצר השני בסדרת מוצר השנה – "פילה פורל ים נורבגי מנות".
חברת "בלדי" המתמחה בעיבוד, ייצור, ייבוא ושיווק של מוצרי בשר, בקר, עוף ודגים משיקה בימים אלו מוצר חדש שמגיע למקררי רשתות השיווק: סטייק פורל-ים נורבגי, הנבחר כמוצר השנה של חברת "בלדי" אשר חוגגת בימים אלו 100 שנה להיווסדה. 

משקל אריזה של סטייק פורל-ים נורבגי נע בין 800 גרם ל- 1.2 ק"ג.

מחיר מומלץ לצרכן של סטייק פורל-ים של חברת "בלדי" נע בין 44.90 ₪ לבין 49.90 ₪ לק"ג.

ניתן להשיגו ברשתות השיווק הבאות: מחסני השוק, סופר ספיר, ויקטורי, שופרסל, סופר ברקת, רשת קו-אופ שופ, מגה, יוחננוף, מחסני להב, פרש מרקט ורמי לוי.



הדג כשר בהשגחת בד"צ חוג חת"ם סופר ובד"צ בני ציון ירושלים





על הדגים הקפואים של בלדי :

שוק הדגים הקפואים מגלגל על-פי הערכות כמיליארד שקל בשנה בישראל וזאת בעקבות העובדה כי צריכת הדגים בישראל נמצאת בשנים האחרונות בעלייה. המטרה של חברת בלדי במהלך הנה להעמיק את נוכחותה בשוק הדגים הקפוא על יד כך שתציב תחרות למותגי דגים קפואים אחרים המיובאים ממדינות שונות בעולם.

דגים הם מוצר מזון רגיש ביותר ועל כן בבלדי עושים הכל על מנת להביא לקהל הצרכנים את הדגים הטובים והאיכותיים בעולם. חברת בלדי הוותיקה שהחלה את פעילותה בישראל בשנת 1916 וכיום חוגגת 100 שנה להיווסדה, שמה דגש על ייבוא דגים קפואים מהחברות בעלות המפעלים המתקדמים ביותר בעולם תוך שמירה על טריות ואיכות המקסימלית.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger