בס"ד
ברוכים תהיו בבואכם חברים, מבקריי בלוג יקרים❗
הפסח הזה יש כל כך הרבה מה לאכול ואנחנו פשוט לא מרגישים את חיסרונו של החמץ כלל וכלל...
והיום פונקו להם ילדיי ובייחוד נהוראי עם פנקייק כשר לפסח... המתכון לקוח מאתר המתכונים ב10 דקות
המתכון כבר כאן למי שיבקש❗
מצרכים:
(7-9 יחידות):
1/2 כוס קמח מצה
1 כפית אבקת אפיה
3 כפות סוכר
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
1 כוס חלב רותח / חם מאוד
2 ביצים
2 כפיות שמן
ראשית מערבבים היטב בקערה קמח מצה, אבקת אפיה, סוכר, קורט מלח ותמצית וניל.
ברוכים תהיו בבואכם חברים, מבקריי בלוג יקרים❗
הפסח הזה יש כל כך הרבה מה לאכול ואנחנו פשוט לא מרגישים את חיסרונו של החמץ כלל וכלל...
והיום פונקו להם ילדיי ובייחוד נהוראי עם פנקייק כשר לפסח... המתכון לקוח מאתר המתכונים ב10 דקות
המתכון כבר כאן למי שיבקש❗
מצרכים:
(7-9 יחידות):
1/2 כוס קמח מצה
1 כפית אבקת אפיה
3 כפות סוכר
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
1 כוס חלב רותח / חם מאוד
2 ביצים
2 כפיות שמן
4 כפות חלב קר
אופן ההכנה:
ואז שופכים כוס חלב חם על התערובת ומערבבים במהירות בעזרת כף/מטרפה עד לתערובת אחידה. מניחים את בצד ל-5 דקות להתגבשות התערובת.
לאחר 5 דקות, מוסיפים לתערובת את הביצים, 2 כפיות השמן ו-4 כפות חלב קר ומערבבים במהירות עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה (ללא גושים).
במקביל מחממים מחבת, משמנים במעט שמן/חמאה וכשהמחבת חמה יוצקים בעזרת מצקת עיגולים למחבת.
לאחר 5 דקות, מוסיפים לתערובת את הביצים, 2 כפיות השמן ו-4 כפות חלב קר ומערבבים במהירות עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה (ללא גושים).
במקביל מחממים מחבת, משמנים במעט שמן/חמאה וכשהמחבת חמה יוצקים בעזרת מצקת עיגולים למחבת.
משאירים 2-3 דקות עד שמופיעות בועות בחלק העליון של הפנקייקים והם נפרדים בקלות מהמחבת, הופכים צד ומשאירים עוד כדקה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה