יום שני, 8 ביולי 2019

תבשיל פיקנטי עם בשר ראש

בס"ד



ברוכים תיהיו בבואכם חברים, מבקריי בלוג יקרים❗
בכל סוף שבוע כאמא וכרעייה אני מחפשת מתכונים מגוונים בהם אוכל לפנק את בני ביתי.
הפעם בעלי החליט שמתחשק לו תבשיל מבשר ראש.
מרוב צפייה התוכניות הבישול למינהם החליט לקנות בשר ראש ואמר אני מכין הפעם את הבשר.
אך בסופ"ש  כזו שמכינה את התבשילים לשבת המלכה תרתי אחרי מתכון מוצלח וקיבלתי מתכון מחברה בפייסבוק
וכך זה הולך


מצרכים

1 יחידה בשר ראש
2 וחצי כוסות מים
5 כפות שמן
2 יחידה פלפל גמבה
5 שן שום חתוך
2 כוס גרגירי חומוס
1 כוס קוסברה
3 יחידה פלפל יבש אפשר חריף
1 כף כמון
1 כפית מרק עוף
1 קורט מלח
1 כף פפריקה

אופן ההכנה


לבשל טוב את בשר הראש כשעה לישטוף אותו ולצננן ולחתוך.
בסיר לטגן עים 5 כפות שמן, 2 גמבות חתוכות עם 5 שיני שום פרוסות.
לערבב להוסיף כוס כוסברה טריה לערבב 
להוסיף 2 וחצי כוסות מים רותחים להוסיף חומוס סנפרוסט או מקופסא או חומוס שהיה מושרה לילה לתבל במלח, פלפל, פלפלים יבשים אדומים שהושרו במים חריפים או מתוקים, כף כמון, כפית מרק עוף פפריקה.
לערבב לתת לתבשיל להתבשל בישול על אש קטנה עד שהנוזלים ממש כמעט מתייבשים.
ואז להוסיף שוב חופן קוסברה.
המלצה שלי  לא להוסיף הרבה מלח כי הבשר ראש מלוח מעצמו ..



והרי לכם התוצאה בשר ראש פיקנטי שהוגש על מצע של קוסקוס בייתי מפנק😋
כל שנותר לי הוא לברך
"בהצלחה ובתאבון לכל מי שיכין את המתכון"❗

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger