בס"ד
ברוכים תהיו בבואכם, מבקריי בלוג אהובים!
עונת החורף מביאה עימה מזג אוויר קר, שגורם לנו כל הזמן להרגיש תחושה של רעב, בייחוד בליילה מול כל תוכניות הבישול, מכורבלים בתוך הפוך החמים.
לסדרת "המאזטים" מצטרפים 2 טעמים חדשים-
ברוכים תהיו בבואכם, מבקריי בלוג אהובים!
עונת החורף מביאה עימה מזג אוויר קר, שגורם לנו כל הזמן להרגיש תחושה של רעב, בייחוד בליילה מול כל תוכניות הבישול, מכורבלים בתוך הפוך החמים.
אז אמש נורא התחשק לי סנדוויץ מפנק, כזה שייש בו הכל!
טיגנתי לי חביתה והכנסתי לתוך לחמנייה, שבה מרחתי לי קרם כרובית, מהסדרה של הסלטים המפנקים של צבר.
ורק שתדעו חברים, שסלטי צבר יצאו בקיץ האחרון עם שתי השקות משמעותיות:
הראשונה בסדרת "המאזטים" – סדרת מוצרים חדשה ועשירה בטעמים- במרקם קרם ייחודי.
והשנייה בסדרת מוצרים בעלי 7% שומן בלבד- היחידים בעולם הסלטים בעלי אחוזי שומן כה נמוכים בקטגוריה זו.
אין ספק שהאיכות והטעם נשמרו היטב!
בימים אלה, לאור הצלחת שתי הסדרות, מרחיבה צבר את המגוון וממשיכה לשדרג לנו את שולחן האוכל.
לסדרת "המאזטים" מצטרפים 2 טעמים חדשים-
קרם כרובית מהמטבח התורכי
וקרם בצל עדין ונימוח מהמטבח המרוקאי
מדובר בשני טעמים פופולאריים ואהובים במיוחד על החך הישראלי. בשנים האחרונות ביססה הכרובית את מעמדה במטבח הישראלי והיום ניתן למצוא אותה במגוון סלטים ומנות פתיחה- אפויה בשלמותה בתנור או כפרחי כרובית בטחינה.
גם הבצל הינו בסיס מושלם לכל מתכון ואף משמש כמעשיר טעם לכל מנה או כריך.
שני הטעמים החדשים הם פתרון מושלם לגיוון שולחן האוכל, בין אם לארוחת ערב משפחתית ובין אם לאירוח רב משתתפים.
לסדרת ה- 7% מצטרף טעם חדש ואהוב במיוחד סלט חציל בטחינה 7% שומן בלבד.
זאת בלי לוותר על טעמו המצוין המשתלב בכל ארוחה ביום.
על פיתוח המוצרים ומציאת הטעמים המנצחים מפקח השף אבי לוי, שעמל על השקות הסדרות ומלווה אותן, משלב פיתוח המתכונים, לאורך כל תהליך הייצור ועד להשקתם על המדפים.
על פיתוח המוצרים ומציאת הטעמים המנצחים מפקח השף אבי לוי, שעמל על השקות הסדרות ומלווה אותן, משלב פיתוח המתכונים, לאורך כל תהליך הייצור ועד להשקתם על המדפים.
הטעמים החדשים מצטרפים לטעמי קרם החצילים, קרם פלפלים פיקנטי וקרם ארטישוק.
הסנדוויץ ושילוב הטעמים שבו היו מושלמים!
ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה!!!
הסנדוויץ ושילוב הטעמים שבו היו מושלמים!
ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה!!!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה