יום חמישי, 27 בדצמבר 2018

סחלב חם לחורף קר

בס"ד

והפעם לכבודה של הסערה שמתחוללת שם בחוץ, החלטתי לפנק את בני ביתי, החלטתי לפרגן להם ולפנק אותם בסחלב מלא בחום ובמתיקות מעודנת...
יש לציין כי זו איננה הפעם הראשונה שהכנתי להם מתכון זה,
בני משפחתי הם אניני טעם ואם עברתי את מבחן הטעם שלהם, אז תאמינו לי שהמתכון ממש שווה .
הכוסות התרוקנו בשניות וכולם ממש ליקקו את אצבעות ,
חברים כדאי לכם לנסות את המתכון ,
מתכון קל ומהיר להכנה!!!
 ולכן לכם אני ממליצה באהבה ואתכם משתפת בשמחה !!!
 לנוחיותכם מצורף כאן המתכון והתמונות המפרטות ,שלב אחרי שלב את הכנתו.

     בהצלחה !!!!

וזה המתכון,

חומרים :

כוס קרונפלור
כוס חלב
3 כוסות חלב רתוח
קופסאת שמנת מתוקה 
1/4 כוס סוכר
שקית סוכר וניל
1/2 כוס קוקוס
ניתן להוסיף כפית מי שושנים

אופן ההכנה  :

להרתיח 3 כוסות חלב וכשהחלב מתחיל לבעבע ,
לשפוך בהדרגה  שמנת מתוקה ולערבב היטב.
להוסיף בהדרגה  את רבע כוס הסוכר ,
להוסיף את שקית של הסוכר וניל  
וחצי כוס הקוקוס 
ניתן להוסיף כפית מי שושנים ולערבב היטב. 
זבמקביל לערבב כוס חלב קר וכוס קרונפלור  ,
שיגיעו למרקם חלק ולהוסיף לתערובת שבסיר
להמשיך לערבב כל הזמן , בכדי למנוע היווצרות גושים
עד שהתערובת הופכת סמיכה וחלקה.
לאחר מכן להוריד מהאש ולמזוג ישר כשהסחלב עוד חם לכוסות הגשה... 
המלצה לפני ההגשה לבזוק אבקת קינמון
ולהגיש באהבה לכל מי שבסביבה .




  והנה לפניכם המוצר המוגמר ,ממש עוד לפני שחוסל...
מאחלת בהצלחה ובתאבון לכל מי שיכין את המתכון !!!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger