בס"ד
ברוכים תהיו בבואכם חברים,כשהבת מודיעה שהיא חוזרת מהצבא ועוד שתגיע עם החבר הבייתה,
אז אני יוצאת מגדרי והראש מתחיל לחשוב מה נכין להם הפעם, בכדי שבאמת ירגישו שחשבתי עליהם וממש פינקתי אותם?
אז חשבתי אומנם אפשר להזמין פיצה, אך למה להזמין כשאפשר להכין בפשטות כל כך ...
אז אני יוצאת מגדרי והראש מתחיל לחשוב מה נכין להם הפעם, בכדי שבאמת ירגישו שחשבתי עליהם וממש פינקתי אותם?
אז חשבתי אומנם אפשר להזמין פיצה, אך למה להזמין כשאפשר להכין בפשטות כל כך ...
מהפכה בעולם האפייה בצק שמרים שזמן ההמתנה להתפחה שלו היה לוקח שעה וחצי , תודות לאסם תהליך ההתפחה התקצר ל-5 דק'...
תקשיבו יצא יאמי ואצלי כולם פשוט עפו על הפיצה, כשיצאה מהתנור החם בקושי השאירו לי ביס לטעימה...
ולכן לכם אני ממליצה באהבה ואתכם במתכון משתפת בשמחה...
לנוחיותכם מצורף כאן המתכון והתמונות המפרטות, שלב אחרי שלב את הכנתו.
בהצלחה !!!!
מצרכים לבצק ל 2 מגשים בינונים:
650 קמח שמרים של אסם(תפיחה ב-5 דק)
8 כפות שמן קנולה
1+1/2כוסות מיים
1+1/2 כפות מלח
רוטב עגבניות קלאסי של פרפקטו
גבינה צהובה פרוסה
אופצייה לתוספות
קופסאת שימורים של פיטריות חתוכות
בצל ירוק
וגבינה בולגרית
אופן ההכנה:
לערבב היטב את הקמח, המיים , השמן והמלח
לכסות את הבצק לכ-5 דקות ואז...
לרדד את הבצק לשכבה דקה...
למרוח שכבה אחידה מהרוטב פרפקטו קלאסי של אסם על הבצק
ומעליו לפזר את הגבינה והתוספות....
וזו התוצאה ממש שניות לפני שחוסלה.....
מאחלת בהצלחה ובתאבון לכל מי שיכין את המתכון !!!
ולכן לכם אני ממליצה באהבה ואתכם במתכון משתפת בשמחה...
לנוחיותכם מצורף כאן המתכון והתמונות המפרטות, שלב אחרי שלב את הכנתו.
בהצלחה !!!!
מצרכים לבצק ל 2 מגשים בינונים:
650 קמח שמרים של אסם(תפיחה ב-5 דק)
8 כפות שמן קנולה
1+1/2כוסות מיים
1+1/2 כפות מלח
רוטב עגבניות קלאסי של פרפקטו
גבינה צהובה פרוסה
אופצייה לתוספות
קופסאת שימורים של פיטריות חתוכות
בצל ירוק
וגבינה בולגרית
אופן ההכנה:
לערבב היטב את הקמח, המיים , השמן והמלח
לכסות את הבצק לכ-5 דקות ואז...
לרדד את הבצק לשכבה דקה...
למרוח שכבה אחידה מהרוטב פרפקטו קלאסי של אסם על הבצק
ומעליו לפזר את הגבינה והתוספות....
וזו התוצאה ממש שניות לפני שחוסלה.....
מאחלת בהצלחה ובתאבון לכל מי שיכין את המתכון !!!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה