יום רביעי, 15 במרץ 2017

מעמולים נימוחים ונמסים....

בס"ד


ברוכים תהיו בבואכם,
חברים הרשו לי להמליץ לכם הפעם, על מתכון נפלא שקיבלתי מאחותי די לאחרונה, במסגרת חיפושיי אחר מתכון לאוזני המן.
בתוך פחות משעה של עשייה ואפייה יהיו  לכם בערך כ-20 מעמולים אפויים ונימוכים שבפה בכיף להם נמסים....
אומנם פורים כבר אחרינו אך בזמן שביקשתי את המתכון לאוזני המן מאחותי המקסימה, על הדרך גם קיבלתי מתכון של מעמולים, שהיא מצאה בקבוצת הפייסבוק של מלי מאירוב...
תקשיבו המחמאות שקיבלתי על העוגיות הנפלאות היו כל כך רבות, שהחלטתי שאני משתפת אתכם במתכון המצולם, כדי שאתם תהנו גם...
כי כשנהנים אז משתפים, לנוחיותכם מצורפות כאן התמונות המפרטות שלב אחרי שלב את הכנתו.


                            בהצלחה !!!!




מצרכים לבצק





2 כוסות קמח

100גרם חמאה/מרגרינה

2 כפות סוכר

כפית אבקת אפייה

1/4 כוס מיים

כפית מי ורדים

רבע כוס שמן




למלית



כף ממרח תמרים

מעט מיים חמים לריכוך

טיפה של מי ורדים 

כפית שמן


אופן ההכנה:
































תחילה נערבב את הקמח הסוכר המרגרינה ואבקת האפיה 









נערבב הכל יחד לתערובת פירורית, נוסיף מיים וכפית מי ורדים ושוב נערבב ואז נוסיף את השמן...


































וזה הבצק הנפלא שהתקבל...במקביל נערבב את חומרי המלית







וניצור כדורים קטנים מהבצק, אותם נשטח ובעזרת הבוהן ניצור מהן צלוחית אותה נמלא במלית שהכנו 































ונסגור לכדור עגול...








בעזרת מצבט למעמול או מזלג ניצור צורות על המעמול...
ונכניס לתנור שחומם מראש ב-170 מעלות לכ-20 דקות של אפייה




אחרי שהן יוצאות מהתנור ומתקררות נפזר עליהן אבקת סוכר

תודו שהתוצאה נראית נפלאה ואני אוסיף ואומר, שגם יאמי... מה זה 

טעימה!!!

מאחלת בהצלחה ובתאבון לכל מי שיכין את המתכון!!!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger