יום רביעי, 8 במרץ 2017

קדרת בשר ... אמא, טעים לי...

בס"ד


ברוכים אתם בבואכם חברים...
זוהי הארוחה שאכלו בני ביתי בצהריי יום שלישי...
ותשאלו האם היה להם טעים? אז אספר שהתוצאות מדברות בעד עצמן, הצלחות נשארו ריקות ולכם נותר רק לשאר את התשובות...
אז הפעם אשתף אתכם במתכון הנפלא להכנת קדרת הבשר,
 
שהוגשה על מצע של איטריות מבושלות וטעימות....
יש לציין שהקדרה הוכנה מבשר בקר ישראלי טרי, בשר מקורו בבקר שנולד בישראל וגודל על ידי הבוקרים הישראלים.
ורק שתדעו שבשר בקר ישראלי הוא טרי, בטוח יותר ואיכותי יותר בזכות תנאי הגידול שלו והזמן קצר עד הגעתו לאיטליז.
 בשר ישראלי - מהמגדלים שלנו בטעם שלנו.
בשר בקר ישראלי טרי ניתן להשיג באטליזים הפרטיים ובדרישה מהקצב.
אני משתדלת לבשל את תבשילי הבשר שלי רק מבשר טרי... הטעם הוא הרבה יותר נפלא מהבשר המעובד...
לכן כשמרוצים ממליצים גם לאחרים...
וכעת למתכון, לנוחיותכם מצורפות כאן התמונות המפרטות ,שלב אחרי שלב את הכנתו.


בהצלחה !!!!


מצרכים לקדירת הבשר... לכמות של 4 סועדים





1/4 כוס שמן זית (אני השתמשתי בשמן של סבא חביב)
3שיני שום קלופות ופרוסות
קילו בשר כתף חתוך לחתיכות בינוניות
כף קמח (לא חובה אפשר להוריד)
8 תפוחי אדמה קטנים
2 כוסות מים חמים
כף גדושה רסק
כף פפריקה
חצי כפית כורכום
כפית סוכר
אבקת מרק

אופן ההכנה:


תחילה הנטגן את הבשר עם שמן הזית



לאחר מכן נוציא את הבשר המטוגן לצלחת


ונטגן עם השמן שבסיר את השום והקמח תוך ערבוב עד שהכל נמס...



נוסיף את הבשר מעל נערבב מים, רסק, סוכר ותבלינים, ניצוק מעל ונבשל מכוסה למחצה על בינונית כשעתיים וחצי, מידי פעם יש להוסיף נוזלים.



נקלוף את תפוחי האדמה הקטנים,נוסיף לסיר עם קצת מים, נכסות
למחצה ונבשל עד שהכל רך.



והרי לכם התוצאה תבשיל טעים של בשר ותפוחי אדמה שאותו הגשתי
על מצע של איטריות מבושלות... האיטריות ספחו מיד את הטעמים
והשתלבו נהדר עם הבשר.



וזו הצלחת לפני שחוסלה...

מאחלת בהצלחה ובתאבון לכל מי שיכין את המתכון!!!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger