יום רביעי, 4 ביולי 2018

מתכון לחצילים קלויים

בס"ד


ברוכים תהיו בבואכם חברים, מבקריי בלוג אהובים ויקרים!!!
את המתכון הבא הכנתי בעבר ומכינה בכל יום שישי לכבוד שבת המלכה...
החצילים הקלויים מפארים את שולחן השבת ומוסיפים לו גוון וטעם מושלם!
רק שהפעם בהכנתם השתתף חומר גלם חדש שהעשיר את טעמם.







שמן גרעני דלעת בכבישה קרה מיוצר מגרעיני דלעת על ידי לחיצה קרה 100% חומרים טבעיים עשיר במגנזיום אבץ, ברזל, נחושת אומגה6,9 וויטמינים...
ועכשיו מוכנים? אז יאלללה למתכון!!!מצרכים 
חציל בינוני 
חצי כוס שמן דלעת
קורט מלח
קורט פלפל
בערך 3 שיני שום פרוסות


אופן ההכנה של החציל:





נחצה חציל בינוני לאורכו



                  נחרוץ בו חריצים שתי וערב




   נוסיף את המלח והפלפל



  נזליף את שמן הדלעת מעל ונבזוק מעט כוסברה קצוצה
  ונכניס לתנור למשך 40-30 דק' בחום של 200 מעלות


כך הם יוצאים מהתנור שזופים וטעימים...



 ומי שאוהב יכול להזליף על החצילים הנפלאים טחינה ביתית וטעימה 












           
והרי לכם התוצאה, סירות של חציל קלוי ברוטב טחינה...


יאמי,טעים טעים ועוד פעם טעים!!!

מאחלת בהצלחה ובתאבון למי שיכין את המתכון!!!









ורק שתדעו חברת greeny מייצרת את מוצריה במפעל בוטיק אשר חרט על דגלו לייצר מוצרים אורגנים איכותיים 100% חומרים טבעיים.
greeny אוספת את חומרי הגלם מהסביבה הטבעית שלהם, כך שלא עברו כל תהליך הנדסה גנטי.
מוצרי החברה מיוצרים בטכנולוגיה חדישה ומיוחדת , בקרת איכות ללא פשרות ששומרת על ערכים תזונתיים ושמה דגש על טיב ואיכות חומרי הגלם, וכך גם הטעמים. 

ואם חשקה נפשכם בעוד מתכונים מצולמים ומוצלחים
הצטרפו בלחיצה על הקישור הבא לקבוצת "מתכונים מצולמים"
https://www.facebook.com/groups/1908577209373344/
ותוכלו לצפות במתכונים מצולמים בווידאו ולהשאר תמיד מעודכנים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger