יום רביעי, 18 ביולי 2018

אצבעות שוקולד עם חמאת בוטנים

בס"ד



תודו, תודו שזה מושלם!
ברוכים תהיו בבואכם חברים, מבקריי בלוג יקרים!!!
וכן, כן אני מודה שזה טעים ומושלם, חברים השבוע הוזמנתי כבלוגרית לסדנאת אפייה בבית ניופאן גורמה.
הפעם יצרנו דברים מיוחדים והעשרנו את הטעמים כי שילבנו במתכונים את הטעם הנפלא של סוכריות ה- m&m עם הטעם החדש מבית מרס! 
למגוון הרחב של טעמי M&M מצטרף כעת M&M קרמל המורכב ממילוי קרמל עשיר, מסביבו שוקולד חלב, עטוף בציפוי הקראנצ'י והצבעוני המוכר, תוך שילוב 2 מרקמים שונים. 








תקשיבו הכל היה פשוט מושלם.
מצרפת לכם מתכון שקיבלנו מאת הקונדיטורית שהכינה עבורנו את העונג הצרוב.
ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה!





מצרכים לתחתית: 
1/20 פצפוצי אורז 
1/4 כוס סוכר 
1/4 כוס מים 
3 כפות דבש/ סירופ תירס 
45 גר' חמאה רכה 
מצרכים למלית: 
051 גר' שוקולד חלב 
כוס חמאת בוטנים חלקה 
כוס סוכריות בוטנים m&m 
לציפוי: 
211 גר' שוקולד 
61 גר' חמאה  
כפית סירופ תירס 
אופן ההכנה: 
בסיר קטן מניחים סוכר מים וסירופ תירס ויוצרים קרמל לאחר שנוצר קרמל חלק מוסיפים את החמאה ומערבבים , מוסיפים את פצפוצי באורז לתוך הקרמל ומערבבים היטב עד שכל הפצפוצים מצופים בקרמל, משטחים את התערובת בתבנית מלבנית המרופדת בנייר אפייה. 
ממיסים יחד שוקולד חלב וחמאת בוטנים לעיסה חלקה, מוזגים את התערובת מעל פצפוצי האורז נועצים את הסוכריות בשכבת חמאת הבוטנים .
מכניסים למקרר עד שמכינים את הציפוי .
מערבבים את השוקולד יחד עם החמאה וסירופ התירס לקבלת תערובת חלקה מוזגים מעל שכבת חמת הבוטנים ומצננים כשעתיים . חותכים לקוביות קטנות ומגישים בטמפרטורת החדר .


בהצלחה ובתאבון למי שיכין את המתכון!!!
ואם חשקה נפשכם בעוד מתכונים מצולמים ומוצלחים
הצטרפו בלחיצה על הקישור הבא לקבוצת "מתכונים מצולמים"
https://www.facebook.com/groups/1908577209373344/
ותוכלו לצפות במתכונים מצולמים בווידאו ולהשאר תמיד מעודכנים



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger