יום שני, 30 במאי 2016

עוגת גבינה קרה ללא צורך באפייה נחשו לכבוד מי היא הוכנה?

בס"ד









ידידיי היקרים, מבקרי בלוג אהובים!!!

שמחה שהגעתם לצפות במתכון המצולם של עוגת הגבינה טעימה הקלה להכנה ובלי צורך באפייה...
אז נתחיל בכך שאספר לכם ידידיי,שחיפשתי לי מתכון פשוט וקל וגם שיהיה טעים ,במיוחד לכבוד כניסתה של השבת הברוכה שאוטוטו עומדת להגיע .
פטפטתי עם חברות ביום חמישי וחיפשתי לקבל מהן מתכון אך כולן היו עסוקות בהכנות לשבת, ואז פניתי לאחותי המקסימה והיא הושיעה אותי ונתנה לי מתכון.
    











את המתכון של אחותי ממש חשבתי להכין, אך שהתחלתי בהכנתו , נחו לפתע עיניי על אריזת האינסטנט פודינג וניל של אסם ולהפתעתי גיליתי את המתכון שענה על כל דרישותיי.
אז קבלו מתכון פשוט וקל להכנה של אסם, עם שינויים קלים שאני ערכתי בו ...

חברים, הכינו אותו ותוך פחות מ-10 דק' תיהיה לכם עוגה שתיכנס היישר להקפאה.
אצלי ממש טרפו אותה בשקיקה .....
ולכן לכם חברים, אני ממליצה באהבה ואתכם במתכון משתפת בשמחה !!!
לנוחיותכם מצורף כאן המתכון והתמונות המפרטות , שלב אחרי שלב את הכנתו.

                             בהצלחה !!!!

מצרכים :



























































 תבנית חד פעמית של אינגליש קייק

חומרים לבסיס:

300 גרם פרורי פתיבר של אסם

50 גרם חמאה תנובה

חומרים למילוי:

1/2 שמנת מתוקה תנובה

1/2 חבילה אינסטנט פודינג וניל אסם

250 גרם גבינה לבנה 5% תנובה

3 כפיות סוכר חום של סוגת

1/2 כוס חלב




אופן ההכנה :





תחילה יש לפורר ולרסק את הביסקיווטים לפירורים דקים
במקביל יש להמיס את החמאה




לסדר את הפירורים המרוסקים בתבנית ולשפוך מעליהם את החמאה
המומסת,להדק לבסיס ומעל לשפוך כוס חלב לסרוגין, בכדי העיסה
תהפוך להיות אחידה ומהודקת לתחתית התבנית.





במקביל לשפוך את השמנת המתוקה למיקסר 









  
על השמנת להוסיף את האינסטנט ו-3 כפיות סוכר חום של סוגת ולהקציף עד שהקצפת תיהיה עמידה





להוסיף מיכל של גבינה לבנה בקיפול לתוך הקצפת 












ולשפוך את כל התערובת מעל הפירורים וליישר ...
                                       


אני בחרתי לאתר את העוגה ב חמוציות אדומות, בחופן של שברי אגוזי מלך ובחופן קוקס שפיזרתי מעל.





















מייד לאחר מכן העוגה נעטפה בנייר כסף שאטם אותה ונכנסה להתייצבות בהקפאה למשך שעה, באוסם המליצו להכניס להשהייה במקרר ללילה שלם....
אך אצלי החבר'ה ממש סרבו להתאפק, והשתלטו על העוגה אחרי שעה, ממש כשיצאה מההקפאה ופשוט חיסלו את כולה.

















והרי לכם התוצאה המוגמרת, עוגת גבינה ממש לתפארת 
טעימה במתיקות נהדרת, עכשיו נראה אתכם נשארים אדישים !!!

מאחלת בהצלחה ובתאבון לכל מי שיכין את המתכון !!!

רשומות פופולריות

Google+ Badge