יום ראשון, 17 באפריל 2016

מתכון למלבי פרווה

והפעם לכבודה של שבת המלכה  שחלפה לה זה עתה, החלטתי לפנק את בני ביתי בקינוח מענג ממש קינוח מלכותי...
החלטתי לפרגן להם ולפנק אותם במלבי פרווה  מלא במתיקות מעודנת...
המלבי פרווה מאחר וארוחת הערב היא בשרית
ובכדי לקנח עם עם קינוח מתוק ומיוחד צריך שיהיה
עשוי מחומרים שאינם מכילים חלב.
יש לציין כי זו איננה הפעם הראשונה שהכנתי להם מתכון זה,
בני משפחתי הם אניני טעם ואם עברתי את מבחן הטעם שלהם, 
אז תאמינו לי שהמתכון ממש שווה .
הצלחות התרוקנו בשניות וכולם ממש ליקקו את אצבעות ,
חברים כדאי לכם לנסות את המתכון ,
מתכון קל ומהיר להכנה!!!
 ולכן לכם אני ממליצה באהבה ואתכם משתפת בשמחה !!!
 לנוחיותכם מצורף כאן המתכון והתמונות המפרטות ,שלב אחרי שלב את הכנתו.

     בהצלחה !!!!

וזה המתכון,

חומרים :

1 וחצי כוסות קרונפלור
2 כוסות מיים קרים
5 כוסות מיים רתוחים
2 שמנת מתוקה צימחית (של תנובה)
1/2  כוס סוכר 
2 שקיות סוכר וניל
3/4 כוס קוקוס
ניתן להוסיף כפית מי שושנים

אופן ההכנה  :

להרתיח 5 כוסות מיים וכשהמיים מתחילים לבעבע ,
לשפוך בהדרגה 2 שמנת מתוקה צימחית  לערבב היטב.
להוסיף בהדרגה  את חצי כוס הסוכר ,
להוסיף את 2 השקיות של הסוכר וניל  































ו -3/4 כוס הקוקוס 





ניתן להוסיף כפית מי שושנים ולערבב היטב.   



במקביל לערבב ב 2 כוסות מיים קרים את הקרונפלור ,
שיגיע למרקם חלק ולהוסיף לתערובת שבסיר
ולהמשיך לערבב כל הזמן , בכדי למנוע היווצרות גושים
עד שהתערובת הופכת סמיכה וחלקה.


לאחר מכן להוריד מהאש, לקרר ולמזוג 
לצלוחיות הגשה ולהכניס למקרר,  
לשהייה במדף העליון עד שהמלבי מתקשה .
המלצה לפני ההגשה ניתן לזלף על המלבי סירופ למלבי,
בוטנים טחונים ולהגיש באהבה לכל מי שבסביבה .





  והנה לפניכם המוצר המוגמר ,ממש עוד לפני שחוסל...
מאחלת בהצלחה ובתאבון לכל מי שיכין את המתכון !!!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger