יום שלישי, 5 באפריל 2016

כנפי עוף על מצע של תפו"א

בס"ד




חברים ברוכים אתם בבואכם , 

שמחה שאתם כאן ועוד יותר שמחה לשתף אתכם, במתכון לארוחת צהריים נפלאה, מהירה וקלה להכנה.
הכל התחיל משיחת הטלפון שניהל איתי נהוראי שלי היום, בהפסקה שלו בביה"ס...
"אמא מה את מכינה היום לצהריים? 
אולי אכין כנפי עוף בתנור? מה דעתך?
יש, יש אמא, כן, כן תכיני אותם כמו שאת יודעת, עם תפוחי אדמה ברוטב של דבש...
או.קיי נראה כבר", כך אני עונה לו ומסיימת את השיחה.
מייד ניגשת למלאכה, מפשירה מתבלת ואופה ...
"אמא יצא מעדן, פשוט מעדן, תודה...."
באלה המילים, נהוראי מסיים את הארוחה ואני כולי קורנת מאושר, שהרי אין כמו אותה ההרגשה לאמא, שהילד שבע מהאוכל שלה, יתרה מכך גם שהתבשיל היה ערב לחיכו...
כי כשנהנים אז משתפיםלנוחיותכם מצורפות כאן התמונות המפרטות שלב אחרי שלב את הכנתו.


                             
                   בהצלחה !!!!



המתכון לכנפי עוף ברוטב מתקתק

מצרכים ל-2 סועדים















10 כנפים
1/4 כוס שמן זית בטעם רוזמרין
כף פפריקה אדומה
חצי כפית כורכום
חצי כפית כמון
חצי כפית ראש אל ראס אל חנות
כף דבש
כף אבקת מרק
2 שיני שום
10תפו"א קטנים 




אופן ההכנה

מערבבים את כל התבלינים השום השמן והדבש יחד 









לאחר שהתערובת מוכנה מוסיפים את כנפי העוף  ומעשים אותם 




מעליהם מוסיפים את תפוחי האדמה (שבושלו בתוך שקית של סנדביץ לפני כן כ-10 דק' במיקרו)
מערבבים הכל יחד ניתן להוסיף רצועות של בצל ירוק מעל ומכניסים לתנור לכחצי שעה.



והינה לפניכם התוצאה





                         
         מאחלת בהצלחה ובתאבון לכל מי שיכין את המתכון !!!!       

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger