יום ראשון, 17 בדצמבר 2017

מתכון לסופגניה במיוחד לחנוכה

בס"ד







ברוכים תהיו בבואכם חברים, מבקריי בלוג אהובים!!!
חג החנוכה אוטוטו מסתיים לו ואני החלטתי, שאני מפנקת החג הזה את בני בייתי בסופגניות בייתיות.
בעבר הכנתי סופגניות באפייה והפעם ניסיתי את מזלי, בטיגון ותקשיבו חברים יצא פשוט מושלם!
לכן החלטתי לשתף אתכם במתכון, שאספתי מאתר בישולים קצת שיניתי והוספתי משלי. 
אז קבלו באהבה את המתכון המצולם !!!
מאחלת באהבה ובתאבון למי שיכין את המתכון!!!



מצרכים לכ - 12 סופגניות מיני ודונטס

3 כוסות קמח שמרים של אסם
4 כפות סוכר
1/2 כפית מלח
2 ביצים
50 גרם מחמאה מומסת
1 כף עראק
קליפת לימון מגורדת
1/2 כוס חלב
1/2 כוס ריבה אדומה למילוי
1/2 כוס אבקת סוכר לקישוט
שמן קנולה לטיגון

אופן ההכנה



מערבבים בקערה את כל חומרי הבצק ולשים היטב עד לקבלת בצק אחיד.
מכסים את הבצק ומתפיחים כשעה עד שהבצק יכפיל את נפחו.
מרדדים את הבצק לעובי של 1 ס"מ.




קורצים עיגולים בעזרת כוס ומניחים במגש מקומח להתפחה נוספת של חצי שעה(מי שמבקש להכין דונטס צריך לחורר חור ואני חוררתי באמצעות פקק של קולה באמצע העיגול התפוח)
מחממים שמן לטיגון עמוק ומכניסים את הסופגניות כשהצד התפוח כלפי מטה.



אחרי כדקה הופכים לצד השני ומטגנים גם כדקה.



מוציאים את הסופגניות לנייר סופג מזריקים ריבה ובוזקים אבקת סוכר.


אם תלחצו על הקישור הבא תוכלו ליצפות בקטע וידאו בו צולמתי 

מכינה את הסופגניות... 

https://www.facebook.com/nahmansg/videos/1774968619193652/









והינה התוצאה שמדברת בעד עצמה ...
ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה הכינו גם אתם ותהנו!!!

Google+ Badge