יום שבת, 30 בנובמבר 2019

משתה של בשרים


בס"ד



ברוכים תיהיו חברים מבקריי בלוג יקרים ואהובים....
כמה טוב שבאתם ואתם כבר כאן ובהזדמנות זו הרשו לי לשתף אתכם ולספר, שהשבוע חגגנו לנו, בעלי ואנוכי 27 שנות של ביחד האחד לצד השני ולכבוד המאורע,  הגענו לסדנאת בשרים, שערך השף מספר אחד, שמואל ששון האיש והאגדה, האיש שמלא בטוב, בנתינה ובאיכפתיות אינסופית.
ביום חמישי בשעה 19:30 שמנו פעמינו שימי שלי ואני לרחוב מורדכי פופל 4 בראשון לציון ועלינו אל גג ביתו של שף שמואל...עוד בהגענו במעלית, פגשנו זוגות זוגות של אנשים, שהגיעו לחגוג במשתה הבשרים והמשקאות המפואר.
כולנו הגענו לחגוג וכמה יפה היה לראות, איך שאוכל מחבר בין אנשים, הגענו כזוג ויצאנו עם מצבור של חברים חדשים...
וכעת הזמן לומר לך תודה, שף שמואל ששון היקר🙏תודה על מיטב הטיפים והמתכונים ועל שגרמת לנו לצאת מהקופסא ולחדול מלקנות בשרים קפואים ומעובדים ולהתחיל להכין המבורגרים ביתיים....
אז התחלנו עם המבורגר טקסס סלפי ג'ו



ואז הגיע הבוצ'ר של הבשרים מיוחדים שכלל שוק טלה  נקניקיות מרגז חריפות, טנזייה מרוקאי במעשנה

 והיה גם סושי בקר... סושי קבב ערבי ...



ופסטרמות חרדל בסילאן וצ'ילי 



ואז הגיע מלך הבשר...  בשר האסאדו... נתח שלם של שפונדרה ששהה במעשנה 12 שעות




 והינה שערות בשר בריסקאט ששהה במעשנה 11 שעות ושנקצץ דק דק...



 ולבסוף הונח על מצע של ריזוטו פתיתים, לצד קרם סלק חמוץ מתוק וקרם בטטה, קרם לימון ורוטב צימיצורי ... כשמעל פרח החרצית שמיועד גם הוא לאכילה.
תקשיבו חברים לאורך כל הערב הייתה חגיגת בשרים ושלל משקאות שהוגשו לשולחנו וכללו שתייה חריפה ושתייה קלה ממש ממש חופשי על הבר.
היה זה ערב מושלם👌❗
רוצים גם❓
לסדנא הבאה שתערך בתאריך ה-12/12 נשארו 7 מקומות בלבד ראשון לציון.. מחיר כרטיס 350 שח אך למי שיגיע דרכי ויציין זאת בזמן ההזמנה יהנה ממחיר בילעדי במקום 350 תשלמו 300 שקלים בלבד ותאמינו לי חברים הסדנה שווה כל שקל ממש לרישום ולפרטים נוספים חייגו לשמואל ששון שף פרטי לאירועים 052-6748800
ותגידו שגלית נחמן שלחה אתכם...
כי כשנהנים אז משתפים❗❗❗
ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה!!!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger