יום רביעי, 26 ביולי 2017

MADE IN HOME הום פרייז

בס"ד







ברוכים תהיו בבואכם, חברים...
בימים אלו, שהם תשעת הימים הראשונים של חודש אב, ימים בהם אנו נמנעים מאכילת מוצרי בשר למינהם חיפשתי אחר מתכון ממנו יוכלו המתבגרים של לאכול ואף לשבוע  דיברתי עם אחותי בטלפון ותוך כדי שיחה קיבלתי ממנה מתכון להום פרייז שהיא מכינה...
אז לאחר שהכנתי והעלתי תמונות לפייס קיבלתי לייקים ותגובות ובתגובות נתבקשתי לעלות את המתכון...
הילדים ממש אהבו את מנה שהוגשה ונהנו מכל ביס שטעמו ממנה...
זוכרים שכשנהנים אז משתפים...
 ממליצה באהבה  משתפת בשמחה !!!
לנוחיותכם מצורף כאן המתכון והתמונות המפרטות ,שלב אחרי שלב את הכנתו.

בהצלחה !!!!




מצרכים ל 3 סועדים



3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
3 פלפלים צבעוניים פרוסים לרצועות
1/4 כרוב פרוס לרצועות
2 כפות שמן
קורט שומשום
2 כפות סילאן
2 כפות צ'ילי מתוק 
1/4 כפית פפרקה
1/4 כפית כוכום
כף אבקת מרק...


אופן ההכנה:







              ראשית נטגן את קוביות תפוחי האדמה עד להזהבה





ואז נוסיף את טבעות הבצל ונזהיב גם אותם בטיגון


   נוסיף את רצועות הפלפלים הצבעוניים 





    נוסיף את הצ'ילי המתוק ואת התבלינים




               נוסיף את הסילאן וקורט השומשום, 
   נכסה את הסיר ונשאיר לאידוי על אש בינונית לכ 20 ד'נוספות




והרי לכם התוצאה שדיברה בעד עצמה...
מאחלת בהצלחה ובתאבון לכל מי שיכין את המתכון!!! 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger