יום ראשון, 18 בפברואר 2018

אפונה וגזר

בס"ד



צהריי היום ואני מוצאת את עצמי מתלבטת מה יאכלו ילדיי היום?
הרשו לי לברך אתכם בבואכם לבלוג המשתף ולגלות לכם, שלבסוף נפלה ההכרעה והכנתי מרק אפונה עם גזר וקוביות חזה עוף שאליהם הוספתי גם איטריות אשר בושלו במיים רותחים ומעט מלח ההימלאיה מסדרת המלחים של חברת מלח הארץ שמרחיבה את קו מוצרי הימלאיה ומשיקה צנצנות הימלאיה! 
אז רק שתדעו שייחודו של מלח הימלאיה הוא בכך שנחצב ומופק בשיטות טבעיות ומסורתיות ממרגלות הרי ההימלאיה.
את גבישי מלח ההימלאיה ניתן לזהות בקלות בשל צבע הוורדרד–אפרסק המוענק להם בשל נוכחות תחמוצות הברזל שיש בהם. מלח ההימלאיה ניכרה מבטן האדמה מסלעי מלח שנוצרו בעידנים עתיקים, והם מכילים עושר מינרלים שעיקרם: סידן, אשלגן, מגנזיום, גופרות ועוד כ-80 אלמנטים המצויים בכמויות זעירות במלח אשר חיוניים לפעילותו התקינה של הגוף.
הימלאיה של "מלח הארץ", המופק מסלעי מלח מהרי ההימלאיה, מאופיין בטעם מעודן יותר ממלחים אחרים. 
גבישיו הגסים מיועדים לשימוש בזריה או בצליה ולקבלת מרקם פריך וגבישיו הדקים (לאחר טחינה) מיועדים לשימוש בבישול. גבישי הימלאיה הוורודים מתאימים לתיבול, בישול, צליה, וזריה בכל סוגי המזון. 
בנוסף לכל התועלות שלהם, מדובר בגבישים יפהפיים התורמים לקישוט ועיטור מנות שונות. 
המוצרים מוצעים בשני סוגים של צנצנות המכילות גבישים גסים וגבישים דקים 



הימלאיה ורוד (גס ודק) של 'מלח הארץ' מוצע בצנצנות של 1 ק"ג,  בכשרות פרווה בהשגחת הבד"ץ של העדה החרדית ירושלים. 
ניתן להשיג בכל רשתות השיווק.
מדובר בגבישים יפהפיים התורמים לקישוט ועיטור מנות שונות  

תקשיבו, אתם חייבים לנסות ולתבל איתו את מאכלים שלכם...
ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה!!!
















Google+ Badge