יום רביעי, 28 במרץ 2018

מרנג קוקוס כשר לפסח

בס"ד



ערב פסח מתקרב בצעדי ענק, חשבתם כבר על קינוחים שיפארו את שולחן החג?
ברוכים תהיו בבואכם חברים, מבקרי בלוג יקרים!
אז מה אתם אומרים? רוצים מתכון למרנגים הנפלאים 
שהכינה שכנתי האהובה שיר?
ביקשתם קיבלתם...
קבלו מתכון מצולם שהכינה לנו שיר
מאחלות בהצלחה ובתאבון למי שיכין את המתכון!!!
מרנג קוקוס כשר לפסח וטעים בכלל😋



מצרכים

סיר מיים רותחים
2 כוסות סוכר
6 חלבונים XL
2 כוסות קוקוס 
כפית מיץ לימון

אופן ההכנה


  
             

בבן מארי (סיר מים רותחים ומעליו קערה) 


ממיסים 2 כוסות סוכר בכוס חלבונים (6 ביצים XL בד"כ).
מעבירים לקערת מיקסר ומקציפים 12 דקות (מהירות דרגה 6-7 במיקסר עד דרגה 10).
לאחר 12 דק מוסיפים כפית מיץ לימון טרי ומקציפים עוד 3 דקות.
טיפ קטן 👈

במקום לבזבז לימון שלם וללכלך מסחטה בשביל כפית מיץ לימון, ובכלל בשביל נוחות במטבח ויכולת להשתמש בנוחות במיץ לימון טבעי ולא משומר- אני סוחטת לימונים טריים ומעבירה את המיץ לשקית קרח. 
בכל פעם מעבירה לצלוחית כמות לה אני זקוקה ומפשירה כמה דקות.



מוסיפים למרנג 2 כוסות קוקוס ומקפלים עד שכל הקוקוס נטמע.
מעבירים לשקית זילוף עם צנתר.


מזלפים לתבנית ומכניסים לאפייה בתנור 100 מעלות טורבו לכשעתיים- שלוש. 


עד שהמרנג מתייבש ומתנתק בקלות מנייר האפייה.

*את התנור לא מחממים מראש אלא מדליקים עם הכנסת המרנגים.


והנה לפניכם הצלחת המנצחת, שתככב בשולחן החג שלנו.
חג פסח כשר ושמח לכל בית ישראל!!!

Google+ Badge