יום חמישי, 8 במרץ 2018

מתכון להכנת דגים

בס"ד


נו תגידו אתם, נכון שהתמונה ממש עושה חשק לאכול את מה שייש בה?
ברוכים תהיו בבואכם חברים מבקריי בלוג יקרים!
בואו ואשתף אתכם במתכון מוצלח שאיתו תוכלו לפאר את שולחן השבת!
בואו ואגלה לכם סוד קטן (ויש כאלה מבינכם שאפילו יסכימו איתי)  אגלה לכם ידידיי, שבד"כ אינני מתלהבת לאכול את מה שאני מכינה, למרות שאני גורפת המון מחמאות מאהוביי שמאוד אוהבים לאכול את תבשיליי.
"אין הנחתום מעיד על עיסתו" אך לצורך העיניין עליי לומר, שהפעם ממש הצליח לי ואני עצמי, ממש ליקקתי את כל עשרת אצבעותיי.
בכל יום שישי כחלק מהמאכלים שמוגשים לשולחן השבת, מככבת לה  אצלנו צלחת של חריימה לכל אחד ואחד,אך הפעם  חברים תופתעו לשמוע שהפעם חרגתי ממנהגי והחלטתי לטגן במקום לבשל את המושטים.
אין צורך לחזור ולומר שהתוצאה הייתה מדהימה והמחמאות היו רבות.
 על כן אצרף לכם כעת את המתכון המצולם ואאחל 
                   בהצלחה ובתאבון לכל מי שיכין את המתכון!!!

אה ושכחתי להזכיר שמה ששידרג את המושטים היה הפירורית פלוס של אסם שהפכו גם את השניצלים ליותר בריאים.
ורק שתדעו שבסדרת הפלוס התזונתי של אסם נוסף מוצר חדש, פירורית 50% קמח כוסמין מלא.
פירורי לחם האפויים במיוחד לפירורים עם 50% קמח כוסמין מלא.

מצרכים ל-5 פילה מושטים



5 נתחי פילה מושט
1/4 כפית פפריקה
1/4 כפית כמון
1/4 כפית כורכום
כף אבקת מרק
ביצה אחת
חצי שקית פירורית כוסמין
שמן קנולה לטיגון


אופן ההכנה



ראשית יש לתבל את הפילה בפפריקה כמון כורכום ואבקת מרק



שנית יש לערבב את הביצה ולטבול את הפילה בבלילה




במקביל להכין קערה עם חצי שקית פירורית כוסמין ולטבול בהם את הפילה



יש לחמם שמן ולהכניס את הפילה רק כשהשמן חם ממש לטיגון


לאחר שהכל טוגן, הכנסתי את הכל למגש מרופד בנייר אפייה והעמדתי על הפלטה של שבת ומעל פרסתי פרוסות של לימון טרי, המון ירק (כוזברה ופיטרוזיליה) ושן גדולה של שום קצוצה מעל
וזה נשאר לחימום של כחצי שעה, על הפלטה והוגש חם חם לשולחן!
פשוט מעדן!!!
ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה!!!



Google+ Badge