יום שלישי, 15 במרץ 2016

קדרת בשר חמה לימים הקרים...

בס"ד





חברים, זוהי הארוחה שאכלו בני ביתי בצהריי יום שלישי...
ותשאלו האם היה להם טעים? אז אספר שהתוצאות מדברות בעד עצמן, הצלחות נשארו ריקות ולכם נותר רק לשאר את התשובות...
אז הפעם אשתף אתכם במתכון הנפלא להכנת קדרת הבשר,
שהוגשה על מצע של איטריות מבושלות וטעימות....
לכן כשמרוצים ממליצים גם לאחרים...
וכעת למתכון, לנוחיותכם מצורפות כאן התמונות המפרטות ,שלב אחרי שלב את הכנתו.

בהצלחה !!!!



מצרכים לקדירת הבשר... לכמות של 4 סועדים



1/4 כוס שמן זית (אני השתמשתי בשמן של סבא חביב) 
3שיני שום קלופות ופרוסות
קילו בשר כתף חתוך לחתיכות בינוניות
כף קמח (לא חובה אפשר להוריד)
8 תפוחי אדמה קטנים
2 כוסות מים חמים
כף גדושה רסק
כף פפריקה
חצי כפית כורכום
כפית סוכר
א. מרק

אופן ההכנה:




תחילה נטגן את הבשר עם שמן הזית



















לאחר מכן נוציא את הבשר המטוגן לצלחת





ונטגן עם השמן שבסיר את השום והקמח תוך ערבוב עד שהכל נמס















לשים את הבשר מעל לערבב מים רסק סוכר ותבלינים לצקת מעל ולבשל מכוסה למחצה על בינונית כשעתיים וחצי, מידי פעם להוסיף נוזלים.













לקלוף את התפוחי אדמה הקטנים להוסיף לסיר עם קצת מים לכסות

 למחצה ולבשל עד שהכל רך.



והרי לכם התוצאה תבשיל טעים של בשר ותפוחי אדמה שאותו הגשתי

על מצע של איטריות מבושלות,... האיטריות ספחו מיד את הטעמים 

והשתלבו נהדר עם הבשר.


וזו הצלחת לפני שחוסלה...

מאחלת בהצלחה ובתאבון לכל מי שיכין את המתכון!!!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger