יום שלישי, 19 בספטמבר 2017

מתכון חגיגי - תבשיל בשרי טעים במיוחד!

בס"ד



ברוכים אתם בבואכם חברים, מבקריי הבלוג המקסימים!
בע"ה מחר נחגוג את בואה של השנה שתתחדש עלינו לטובה.
זה יהיה החג הראשון בו נשב כולנו יחד מסביב לשולחן החג, כולנו חוץ מדמות חשובה ודומיננטית אחת וזוהי דמותו של אבי הדמות שעיצבה את מי שאני...

                   כך נראה שולחן החג בדיוק לפני שנה כשאבי במרכז וכולם  מסביבו מחבקים ומנשקים אותו

מאחלת לאבי בכל ליבי שמנוחתו תהיה עדן היי שם במרומים ושישגיח משם על כולנו ויגרום לכך שהשנה המתחדשת תהיה טובה יותר מקודמתה...
וכשנסב לשולחן יחדיו חשבתי להכין לאהוביי את המתכון שהכנתי בעבר ויצא ממש מושלם!
בואו ואשתף אתכם בו כעת, מאמינה שאם תעקבו אחרי הכתוב פה תגרפו מחמאות רבות...
מאחלת בהצלחה ובתאבון למי שיכין את המתכון!!!

מצרכים:



8 פרוסות בשר אנטריקוט טרי
2בצלים קלופים ופרוסים
4-5 תפוחי אדמה קלופים ופרוסים
קולורבי גדול קלוף ופרוס
שן שום קצוצה
חופן כוסברה שטופה וקצוצה
1/4 כפית כורכום
1/4 כפית כמון
1/4 כפית פפריקה
2 כפות גדושות של אבקת מרק אסם
2 כפות שמן קנולה/זית
בערך כוס או שניים של מיים רתוחים

אופן ההכנה:



ראשית נטגן את פרוסות האנטריקות עד שמזהיבות 



בסיר נפרד נטגן את הבצל עם פרוסות תפוחי האדמה והקולרבי
והכוסברה



נוסיף כמובן את התבלינים נערבב היטב....



נוסיף את הבשר ומעליו את המיים הרתוחים שיכסו אותו ואז לקראת סיום הבישול נקצוץ שן שום גדולה מעל ונבזוק עוד כוסברה...
נכסה את הסיר ונמשיך את הבישול על אש בינונית לבערך 40 דק'  
נוספות.



והרי לכם התוצאה הנפלאה שהוגשה לשולחן ובע"ה שתוגש כנראה גם מחר על שולחן החג ...
תבשיל בשר חגיגי על מצע של אורז לבן ועלי רוקט.
חברים ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה !!!
ובהזדמנות זו הרשו לי לאחל לכם ולכל עמנו ישראל, 
שנה טובה!
שנה גדושה בבריאות איתנה, באור, בשמחה
ואהבה גדולה ובהכרת תודה לבורא עולם על כל השפע הקיים...

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger